2777
2789
عنوان

فرزندشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
وااا شما چرا اینقد مردم برات مهمن بچه هنوز ۹ سالشه تو به عروس شدنش فکر میکنی😑عزیرم به بچه‌باید درحد ...

مردم مهم نیستن دلم واسه خانواده ای میسوزه که این دخترا میشن عروسشون خودمم پسر دارم از کره ماه که زن نمیگیرم واسه پسرم از تو همین جامعه باید انتخاب کنیم

منظورم از سخت گیری کار تو معدن نیست

پسرم نه سالشه نونوایی هر روز باید بره کفشای جلو در باید جفت کنه 

تو آشپزی ازش کمک میگیرم سفره جمع کنه پهن کنه 

دارم آماده اش میکنم تا درآینده بدون هیچ غروری به همسرش کمک کنه نه این که کار خونه رو فقط مخصوص زن بدونه

تربیت بچه از وقتی که هنوز نطفه تشکیل نشده شروع میشه چه برسه به بچه نه ساله 

از قدیم گفتن تربیت بچه از خودش عزیز تره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باهاشون هیچوقت لج نکردم و همیشه مدارا کردم قضاوت الکی نکن

عزیزم صبر کن و خودت رو به بی خیالی بزن 

بگو به خودت فوقش ده ساله 

اینا میرن از زندگی شما پی زندگی شون

اونوقت وقتی با زن و بچه بیان خوشحال میشید که تنها نیستید و دور و برتون هستن ، فکر کن بچه خودته ، با اونا هم همینا رو داشتی 

مردم مهم نیستن دلم واسه خانواده ای میسوزه که این دخترا میشن عروسشون خودمم پسر دارم از کره ماه که زن ...

وای دمتون گرم 

من الان اومدم سایت و پیامتونو دیدم

شما باعث افتخارید 

واقعا نمیدونید چقدررر کیف میکنم وقتی مادرهایی رو میبینم که بچه سون رو درست تربیت میکنن دمتون گرم

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
وای دمتون گرم من الان اومدم سایت و پیامتونو دیدمشما باعث افتخارید واقعا نمیدونید چقدررر کیف میکنم وق ...

عزیزمی لطف داری بهم🤩

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴