2777
2789

خانما تلفن منزل‌تون چه مارک و مدلی هست؟ راضی هستید ازش؟ 

یه مدل خوب بهم معرفی میکنید لطفا؟ 

☎️ تجربه شما :

بی سیم تک بخرم ؟

یا ثابت و بی سیم باهمدیگه؟

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تلفن نخریدم 😂بدم میاد از تلفن همرو عادت دادم کاری دارن به گوشیم زنگ بزنن پول تلفنم پارسال رفتم م ...

برای من خیلی کاربردیه!

مودم مگه نیاز نیست به تلفن خونه وصل شه؟! 

پاناسونیک خوبه من چندسال بی سیم تک دارم راضیم کسیم شماره خونمون نداره فقط مامانمو و همسرم زنگ میزنن� ...

عزیزم پاناسونیک کدوم مدلشو دارید و راضی هستید؟ 

خیییلی مدلهای متنوع داره که هرکدوم آپشن های مختلف دارن واقعا گیج شدم

نه سیم کارت میخوره مودم همه جا هم با خودم میبرمش

عه چه خوب 😍 

چه قیمت خریدید؟ میشه عکسشو بزارید؟ 

من یه دستگاه مودم از قبل دارم ، الان میخواستم تلفن هم بخرم که هر دو رو راه بندازم 

ولی انگار اینکه شما میگید بهتر باشه👌🏼

عزیزم پاناسونیک کدوم مدلشو دارید و راضی هستید؟ خیییلی مدلهای متنوع داره که هرکدوم آپشن های مختلف دار ...

والا مدلشو نمیدونم 

اپشن خاصی هم نداره گلم اگر داشته باشه ام بلد نیستم چون خیلی اسفتاده نمیشه

والا مدلشو نمیدونم اپشن خاصی هم نداره گلم اگر داشته باشه ام بلد نیستم چون خیلی اسفتاده نمیشه

به هرحال خیلی ممنونم از شما 🥰🌻

عه چه خوب 😍 چه قیمت خریدید؟ میشه عکسشو بزارید؟ من یه دستگاه مودم از قبل دارم ، الان میخواستم تلفن ه ...

خرداد پارسال خریدم فکر کنم همش شد ۵تومن خودشون آوردن نصب کردن زنگ بزنید مبین‌ نت راهنمایی میکنه ارزون ترم بود گرون ترم‌ بود من وسطی خریدم الان عکس میدم 

خرداد پارسال خریدم فکر کنم همش شد ۵تومن خودشون آوردن نصب کردن زنگ بزنید مبین‌ نت راهنمایی میکنه ارزو ...

خیلی ممنونم عزیزم 💕

قیمت بسته هاش به صرفه هست ؟

بستگی به مصرفتون داره ما مصرفمون زیاده همش اینستا میریم و آنلاین فیلم میبینیم تقریبا ماهی ۵۰ ۶۰ گیگ مصرف داریم.فیلیمو با مبین نت بدون اشتراکه ولی حجمش تمام بها محاسبه میشه