2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برای چکاب چربی و اینا ببرین اگه میخاین وکرنه برای چاقی دکتر خاصی نیاز نیست

الانم توسن خیلی مهمه رشده فقط تغذیشو درست کنین

وعده هاشو کم یا حذف نکنین ولی جایگزین کنین

مثلا اگع همیشه بیست قاشق برنج میخوره

بشه ده قاشق بهمراه سبزی یا سالاد زیاد

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
حس میکنم نسبت به هم سناش خوبه والا جلو در مدرسشون میرم از این چاق تر و قد کوتاه تر دیدم

اونا هم مشکل دارن عزیزم

۱۳ سال چهل کیلو قدم تهش ۱۵۵ 

خوبه و نرمال

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

خودش میگه از فردا چیزی نمیخورم و اینا ناراحته 🥺

من خودم این مشکلو داشتم 

شانسم این بود که قدم بلند بودو مشخص نبود 

توی خونه ورزش کردم و وعده هامو کم کردم

میان وعده و اینارو هم همه دارم

خوراکیای مثل چیپسو پفکو کلا نخوره سعی کنه ی تایمی سرخ کردنی نخوره 

ولی نه همیشه ی روزایم بخوره ولی کم درست میشه 

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍

اضافه وزن که داره .ولی یهش فشار نیارید تو رژیم کرفتن .چون نوجونه و تو سن رشد ‌‌.قطعا تو این سن تغذیه نقش مهمی دارع .

اگه نگرانش هستید ببریدش پیش متخصص تغذیه تا بهش رژیم بده.الکی و سرخود رژیم گرفتن خوب نیس

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من خودم این مشکلو داشتم شانسم این بود که قدم بلند بودو مشخص نبود توی خونه ورزش کردم و وعده هامو کم ک ...

رژیم گرفتی بعدش؟تو خونه چه ورزشی کردی ؟

چون مشکل ما هم اینه نمیتونیم بزاریم باشگاه الان چندوقت دیگه پاییز زمستون تو سرما نمیشه

لعنت به چاقی کل عمرم درحال شمردن قاشقام بودم وقتی همسن خواهرشما بودم‌انقدر عذاب میکشیدم هرقاشق غذای ...

والا اونم اینجوریه

الان گیر داده از فردا فقط آب میخورم هیچی نمیخورم فلان 🥺

والا اونم اینجوریهالان گیر داده از فردا فقط آب میخورم هیچی نمیخورم فلان 🥺

داداش من ۱۲ سالشه ۳۰ کیلوئه روزی یه وعده غذامیخوره اون ازاونوربوم افتاده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
رژیم گرفتی بعدش؟تو خونه چه ورزشی کردی ؟چون مشکل ما هم اینه نمیتونیم بزاریم باشگاه الان چندوقت دیگه پ ...

صبحانمو میخوردم +میان وعده 

ناهار+میان وعده

شامم+دوتامیوه بعدش

ولی همشو سرهم میزاشتی وعده ی ادم عادی نبود 

مثلا ده قاشق برنج رو کته ای میکردم بدون روغن +پنج تیکه سینه مرغ

میان وعده دوتا میوه

من ک شامو ناهارم همین بود البته وسطاش وعدمو عوض میکردم ک زده نشم ولی اونام رژیمی بودن