2777
2789

من بالیاژ انجام دادم میخوام خودم رنگستاژ کنم تو خونه میتونم یه رنگ انتخاب کنم از کالیته یا حتما باید ترکیبی باشه 

میخوام یه تن یاسی هم داشته باشه خیلی کم همون رنگ بنفش رو بگیرم یه نخود اضافه کنم میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی رنگ مرواریدی هم بذاری البته موهاتو خیس کنی رنگ و درست کنی در حد 10دقیقه بمونه قشنگ ماساژ بدی ...

میشه بعد حمام بذارم موهام بلنده تا پایین بند سوتین ولی کم حجمه چقدر رنگ لازم دارم و اکسیدان؟

میتونی یه کار دیگ ام بکنی رنگ ساز های کوچیک هست از اونا یه نقره ایی یه دونه بنفش با یه دودی 

نقره ایی نصف بیشترشو بریز یه بند انگشت دودی یه نخود کمتر بنفش اکسیدان 3درصد هم بزن موهاتو خیس کن بعد رنگ و بذار همون10دقیقه باشه بشور

میتونی یه کار دیگ ام بکنی رنگ ساز های کوچیک هست از اونا یه نقره ایی یه دونه بنفش با یه دودی نقره ایی ...

وای چقدر سخت شد 

من هیچی درباره رنگ و اینا نمیدونم یه بار رنگساژ رفتم خیییلی پول گرفتن ازم یکی بهم گفت تو خونه انجام بده راستش ترکیبی سختمه 

واسه هر حجم مویی همون مقدار که گفتین کافیه؟

راستی باید آب هم بریزم؟

چرا عزیزم من خودم رنگ کارم چون زمینه مو رنگ نگیره خیس میکنن فقط دکلره ها رنگ بگیر

اره دقیقا همونجوری که شما گفتین میزنن واسم 

خشک بزنم ریشه رنگ بگیره زشت میشه؟

وای چقدر سخت شد من هیچی درباره رنگ و اینا نمیدونم یه بار رنگساژ رفتم خیییلی پول گرفتن ازم یکی بهم گف ...

خب برو لوازم ارایشی شامپو رنگ بگیر. رنگای قشنگی داره. دودی. طلایی. نسکافه ای. یاسی‌. ارغوانی و... موهات باهاش شامپو میکنی اون قسمت هایی که دکلره باشه رنگساژ میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.