بی بی چک خر است 😕😕😕😕 از این واضح تر مگه داریم؟ ازمایشم منفی شد💔😕
عزیزم نواری واسه منم دوبار مثبت شد و آز منفی بود اما قطره چکونی زدم با وجود اینکه چند ساعت تو جواب تاخیر داشت اما مثبت شد یعنی اول منفی بود اما صبح دیدم مثبت شده بود و آز هم مثبت بود .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان چند وقت از موعدت گذشته ؟چون من خودم پری نامنظم دارم و آخرین پری روز 3 تیر بوده اما بارداریم از ...
من ماه گذشته سقط داشتم دکتر گفت بقایا نمونده بعدش برا اینکه مطمئن شم از بتا دادم صفر شد دوباره بلافاصه بعد پاک شدنم یعنی 23 شهریور پاک شدم اقدام کردم من از پنجم مهر بی بی چک گذاشتم منفی شداز هشتم مهر تا حالا هر چی گذاشتم مثبت شده رفتم ازمایش منفی شد هنوزم پریود نشدم نمیدونم تا کی باید صبر کنم چون موعدم بعد سقط از دستم در رفته