2777
2789
عنوان

بیایید ببینید بی بی من مثبته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 161 پست
بنظرت فردا صب بزارم چیه ؟  معلوم نمیکنه؟

من اگه بودم فردا صب میزدم.....حتما بزن اگه باشه هاله یکم پررنگ تر میشه...انشاالله که هستی...اینم دور ننداز نگه دار که مقایسه کنی

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون شب زدی اینقد کمرنگ افتاده .. یکی فردا صب با اولین ادرارت امتحان کن .. اگه پر رنک تر باشه&n ...

باشه فردا میزنم 

عکسشو میزارم همین جا

البته اگ برم خ خودم...چون اومدم مهمونی

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
من اگه بودم فردا صب میزدم.....حتما بزن اگه باشه هاله یکم پررنگ تر میشه...انشاالله که هستی...اینم دور ...

باشه چش...

اشتباه گفتم بی بی دیشب خونس...

الان همرام نیست ک دوباره عکس بندازم

ای خدا  پس شما هم دیدید  توهم نزدم

نه عزیزم توهم نیست بیبی چکت هاله انداخته قطعا لنز دوربین کمرنگتر نشون میده،بسکه تجربه دارماااا😁😁😁😁😂😂😂😂مارو هم دعا کن بلکه خدا یه نظری هم بمن بکنه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
نه عزیزم توهم نیست بیبی چکت هاله انداخته قطعا لنز دوربین کمرنگتر نشون میده،بسکه تجربه دارماااا😁😁😁 ...

انشاءالله قسمت خودت و همه بچه های منتظر بشه

بی بی چک خر است 😕😕😕😕 از این واضح تر مگه داریم؟  ازمایشم منفی شد💔😕

انشالله ماه بعد مثبت باشه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
اینم یه عکس دیگشه

مال منم اینجوری بود شب انداختمش تو سطل صبح دیدم واضح مثبت شده بود و الان باردارم

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧