2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هم دلم میخاد عمل کنم  ولی از گند زدن و تنفس بد کشیدن بعدش ترس دارم چون هر خری راه افتاده مطب زده  معلوم نیس گند میزنن یا ن

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

نفهمیدم چی شد

ولی الان ۴ ماهه عمل شدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من از عملم راضی نیستم

البته هنوز دکتر میگه ورم داره بعد از ۹ ماه حس میکنم چشامو زشت کرده من قبل عمل چشام کشیده و  یکم پف دار بود

الان مث معتادا شدم چشام انگار فرو رفتن

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌

من قبلش فقط استرس اینو داشتم که قراره چه شکلی بشم چون بینیم افتضاح گوشتی بود جوری که حتی نمیتونی تصور کنی که دکترا ردم میکردن

بعدم رفتم تو اتاق عمل کلی باهام صحبت کردن که اصلا نفهمیدم کی بیهوشی شدم

به هوش که اومدم تا دقیقا ۶ روز اول زجر آورترین روزا بود  و خیلییی کلافه بودم 

روز ۹ رفتم قالب و برداشتم بخیه هارو کشیدم دیکه چسب و اینا زدم تا الان که ۱۸ روزه

اینم بگم وقتی قالب رو برداشت از شدت گنده بودن دماغم فقط داشتم تو مطب گریه میکردم آنقدر شوکه شده بودم

الانم البته ورم داره ولی یکم کمتر از اون روز عادت کردم دیگه باید خیلی زمان بدم تا فرم اصلی و بگیره

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

من ۴ ماه تو اینستا دنبال دکتر گشتم آخرم برگشتم سر خط اول همون دکتری که اول انتخاب کرده بودم شد

مطبش هم رفتم چند نفر رو دیدم بینی هاشون خوب شده بود

اولویت من تنفس بود و اینم واسه دکتر تو اولویت بود 

روز عمل هیچ استرسی نداشتم

زیر ۱ دیقه بیهوش شدم و چیزی نفهمیدم 

بیدار شدم دیدم تموم شده

۳ روز اول جهنم بود برام چون تامپون داشتم کلا با دهن نفس میکشیدم

بعد برداشتن تامپونا راحت شدم

درد نداشتم

تنفسم عالی بود

روز برداشتن آتل از تمام رخ کلی ورم داشتم از نیم رخ عالی دیده می‌شد غصه عالم ریخت به دلم چرا اینطور شده 

اما الان بعد گذشت دو هفته شکل بینیم بهتر شده ورم کمتر 

دکتر گفته تا ۶ ماه صبر کنم عالی میشه