2777
2789
عنوان

نتایج کنکور😐

272 بازدید | 41 پست

بابا چرا نمیاد دهنمون سرویس کردن😐😐😐😐چقد ما دانش اموزای ایران بدبختیم 

چقد اینا مفت خورن چقد ظالمن

2 ماهه یه اب از گلو ما پایین نرفته اینقد استرس داریم

هرروز یه چیزی میاد 

جا این همه ترازو چیزا الکی که هیچکس نمیدونع چی بع چیه یه رتبه میدادنمون راحتمون میکردن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای واقعا اموزش و پرورش ایران مزخرفه

سنجش رتبه میده

همش زیر سر همین پورعباسه

ی رتبه میخوان بدن چرا انقد کش میدن واقعا نمیفهمم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
فحش ندیم خدایی؟

اینا فقط میخوان بدبختمون کنن

این همه آدم دعوت فرهنگیان دعوت شدن اخرش نصفشم نگرفتن حالا به کنار این انصرافه چه سمی بود حالا خداروشکر من فرهنگیان نبودم ولی خیلی رو مخن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم