2777
2789
عنوان

نتایج کنکور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
من 4 ساله همین بلا سرم میاد😭برا یه رشته ساده که علاقته باید مث سگ زحمت یکشی تهشم بازار کار نداشته ب ...

گاهی اوقات میگم هرکی ندونه خدا ک میبینه چقد تلاش کردم و رحمت کشیدم پس چرا چیزی ک میخامو نمیده بم🥲

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای این دیگه چ سمیه😐ینی چی واااا

یعنی آمار مسخرشون 

استرس میدن فقط خدا لعنتشون کنه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

انقد گریه کردم چیشد بزار بخندم اونروز تو نی نی سایت یکی داشت میگفت ولی پیشرفتی که ما داریم هیچ جای ج ...

😐😂😂😂😂اینجاس که میگن برای تغییر مغز ها که پوسیدن... به عقلشون باید شک کنی عزیزم

میگفت شوهرم تو سپاهه میگه همه چی خوبه مردم ناشکرنخیلی عادی بود بابا

😂😂😂😂😂😂ها بخدا خیلی همه چیز خوبه...

زندگی خارجیا رو ندیدن 

سگ خونگیشون دو برابر وعده ماهیانه هر ادم ایرانی غذا میخوره

بیشتر اوقات اینقد برا مردم ایران دلم میسوزه و میزنم زیر گریه💔میخوام بدونم کی این کشورو نفرین کرد ک دست اینا افتاد 

همین الانم اشک تو چشام جم شد

😂😂😂😂😂😂ها بخدا خیلی همه چیز خوبه...زندگی خارجیا رو ندیدن سگ خونگیشون دو برابر وعده ماهیانه هر ا ...

من دیگه عارم میاد بگم کوروش روم نمیشه بگی هم میگن کافر

برو تلویزیون نگاه کن همه شبکه ها هدف دار شبکه های سریالی هم سریالای صد قرن پیش اییینقدرر سریال عربی ساختن که نگو اونوقت یه فیلم در رابطه با ایران باستان نیست مردم اصلا نمیدونن کین 

من نمیدونم دلمون به چی خوشه نه امکانات داریم نه فرهنگ نه خط نه هیچییییی

بخدا خانواده میشناسم فقط عید امسال گوشت خوردن 

مردم خودشون نمیخوان بیدار شن

من دیگه عارم میاد بگم کوروش روم نمیشه بگی هم میگن کافربرو تلویزیون نگاه کن همه شبکه ها هدف دار شبکه ...

اره عزیزم تنها تفریح منو دوستام یه کافه رفتنه ک اونم پولشو نداریم چیز خوب بخوریم...

هیچ تفریحی نیست ن میشه رفت مسافرت ن چیزی چون میگن دختری وای ابرومون میره بری مسافرت... چی بگم ما دخترا اولین کسایی هستیم ک ضربه این مملکت کثیف رو خوردیم و اولین قربانیا خود ماییم بعدش پسرا :) 

اره عزیزم تنها تفریح منو دوستام یه کافه رفتنه ک اونم پولشو نداریم چیز خوب بخوریم...هیچ تفریحی نیست ن ...

حالا نکه من یه پام ایرانه اون یکی انتالیا 

اصلا فکر بعضیا قفل فکر نسل جوونم میخوان ببندن ادم باید باید عقل ازادی داشته باشه تا بتونه پیشرفت کنه

من که دیگه بیخیال شدم فقط امیدوارم این نسل درست فکر کنه

حالا نکه من یه پام ایرانه اون یکی انتالیا اصلا فکر بعضیا قفل فکر نسل جوونم میخوان ببندن ادم باید بای ...

منم بیخیال عقاید مسخرشون شدم ازاد ازاد زندگی میکنم بدون اینکه فکر کنم مردم راجبم چی میگن