2777
2789
عنوان

نتایج کنکور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
معلوم نیس رتبه کمتر میدن یا عین ادم، ازونطرفم حواشی هم ترازی و... دیوونمون کردن دیگه

وای نمیدونم از یه طرفم میگن کنکوریای 1402 تراز بالاتری گرفتن اینجوری ک ما بدبخ میشیم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازین وضعیت مملکت الان دارم تو تاریکی تایپ میکنم چون برقا رفته

حالا خوبه ما در روز برق بره آنتن به زور میاد برا زنگ زدن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

دو ساله از این استرس رها نشدم پارسالم تا نتایج اومد سرویس شدیم اینم از امسال هوففف:) کاش تموم شه

من 4 ساله همین بلا سرم میاد😭برا یه رشته ساده که علاقته باید مث سگ زحمت یکشی تهشم بازار کار نداشته باشه

فقط دعا کنیم رتبه ها مثل تراز دهی نباشه که هرکی یه چیزی بشه هیچ مبنایی هم نداشت اینا بعدشم مثل فرهنگیان که از هرترازی گرفته بود بعد تراز بهترو حذف کردن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

فقط دعا کنیم رتبه ها مثل تراز دهی نباشه که هرکی یه چیزی بشه هیچ مبنایی هم نداشت اینا بعدشم مثل فرهنگ ...

مطمن باش امسال برا رتبه ها فاجعه میکنن😭خیلی افتضاح ترازدهی کردن

من 4 ساله همین بلا سرم میاد😭برا یه رشته ساده که علاقته باید مث سگ زحمت یکشی تهشم بازار کار نداشته ب ...

حالام اعلام کردن از هر پشت کنکوری فقط ۱۰درصد طی سالا آینده رتبه بهتر میگیره مثل سگ میترسم بمونم پشت

نه متاسفانه ما هنوز انقدر پیشرفت نکردیم حالا انشالله(با لحن عربی) در روز های اتی انتنا هم دیگه نمیاد

😂😂

واقعا خنده نداره گریه کن بخاطر زندگیمون بخاطر فلک زدگیمون گریه کن😐

انقد گریه کردم چیشد بزار بخندم 

اونروز تو نی نی سایت یکی داشت میگفت ولی پیشرفتی که ما داریم هیچ جای جهان نیست یه لحظه برگام ریخت گفتم چی گفت همین پیاده روی اربعین بزرگترین رویداد جهانه 

مطمن باش امسال برا رتبه ها فاجعه میکنن😭خیلی افتضاح ترازدهی کردن

خدا رحم کنه بهمون