2777
2789
عنوان

جاری جان🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 57 پست

عزیزم اصلا اصلا به حرکاتش وحرفایی ک پشتت میزنه وبرخوردش واکنش نشون نده همیشه هم مثل قبل باش رفتار کن این خودش بدترین ضربه است براش وقتی میبینه اینقدر براش اهمیتی قائل نیستی .من خانواده شوهرو ب همین روش ازپادرآوردم دیکه اصلا کارم ندارن

من فقط شماره دوتاجاریامودارم اونم درحدضروریات بهم پیام میدیم😶البته اوناپیام میدن😆چه بهتربلاک کنه ح ...

منکه شماره هیچ کدومو ندارم اصن اجتماعی نیسن

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد 40 روز از زایمان اومدن دیدن نی نی.چون کاچی نذاشته بودیم جلوشون رفته همه جا گفته ب ما بی احترامی ...

تا اونجایی که ما خبر داریم کاچی رو برای زاییده می پزن نه برای مهمون

و بعد 40روز اومده دیدنت؟تو باید ناراحت باشی نه اون

الامااااااااااااااااااان از دست جاری

از عمان تا ساری ............از دست تو کجا فرار کنم جارییییییییییییییی

منکه فعلا ندارم و راحتم. داشته باشمم اگه بدرد بخور باشه باهاش خوبم ولی نه صمیمی،اگرم بخاد کِرمَکی باشه محلش نمیدم.سرم به کار خودمه.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
بعد 40 روز از زایمان اومدن دیدن نی نی.چون کاچی نذاشته بودیم جلوشون رفته همه جا گفته ب ما بی احترامی ...

دلش کاچی میخواسته قهر کرده تو تلگرامم بلاکت کرده ؟       لوپشو بکش بگو آخی کوچولوووو

عزیزم اصلا اصلا به حرکاتش وحرفایی ک پشتت میزنه وبرخوردش واکنش نشون نده همیشه هم مثل قبل باش رفتار کن ...

درسته مهم نیست.اما واقعا ناراحتم که باعث شده رابطه دوتا برادرا  کم رنگ شه.قبلش برادر شوهرم خیلی خوب بود الان کلا عوض شده

یکیش دخترخالمه؛یکیشم چون بچه هامون هم سن هستن ویه مدرسه میرفتن؛وباهم میریم پیاده روی شماره همدیگه رو ...

جاری من خیلی پروعه حالا باز یچی میگم میگن حسوده اصن منم برم تاپیک بزن از پنجشنبه تاحالا اعصاب برام نذاشته

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
جاری من خیلی پروعه حالا باز یچی میگم میگن حسوده اصن منم برم تاپیک بزن از پنجشنبه تاحالا اعصاب برام ن ...

ولش کن حیف اعصابت نیس آخه؛

منم دوتاجاریام باهم قهرن اونم سرمسائل بچگانه؛حتی زایمانم کردنیومددیدنش خیرسرشون همسایه هم هستن😥

به درک سیاه ولش کن توهم بلاکش کن

نه اگه بلاک کنه کار خراب میشه باید جوری رفتار کنه که براش مهم نیست ...نه بلاک کنه نه وقتی دید به روی خودش بیاره

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی