2777
2789
عنوان

جاری جان🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 57 پست

نمیدونم بعضی از آدما چرا اینجورین

جاری من از سه روز قبل عروسیم باهام حرف نزد،حسوده دست خودشون نیست.اینارو باید بی اهمیت کنی همچین میسوزن.من به روش نیاوردم که تو اینجور برخورد کردی یا نگفتم توی عروسی میومدی پیشم باهام حرف میزدی چون پررو میشه فک میکنه منتظرش بودم ،مطمئنا با این برخورد بدتر سوخته.

شمام اصلا به روش نیار که بلاک کرده (خیلی مسخرن که بلاک میکنن) پیش مادرشوهرت از خودت دفاع کن ولی بعدش اونو به حال خودش رها کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا شماره جاریهامو ندارم😁هر کدوم ۱۵ سالی ازم بزرگترن

سالی یه بار همو میبینیم دوری و دوستی والسلام.

بیخیال بابا چه بهتر..اینو بهونه کن دورشو به کل خط بکش..اتفاقا اینجوری کار تو رو راحت کرده بهونه داده دستت😊دیگه تا عمر داری نه زنگ بزن نه پیام

هر موقع هم دیدیش جلو چشمش با مادر پدرشوهرت خوشرو باش بگو بخند کن بچتو بذار بغلشون بگو دلش برا مامان بابا بزرگ جونش یه ذره شده..بذار بترکه😀

گاهی همین مادرشوهرا هستند که باعث کدورت بین جاری ها و خواهرشوهرا با عروس میشن

اره واقعا بخاطر شغل شريف خبرچيني

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ب نظرتون اگه ی مهمونی مفصل بدم واسه دوتاشون باعث میشه یکم ب خودش بیاد؟الانم ک حامله هست اصلا نمیدونم ...

نه😠😠😠😠این کارو نکن اشتباه نکن اصن خودت باید قطع رابطه کنی خوشحال باش که روابط سرد شده

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه ب نظرتون زایمان ک کرد کادوشو ببرم بیمارستان بدم دیگه نرم خونشون؟چون ی شخصیتی داره فقط دوس داره خودشو نشون بده ب خاطر سیسمونی و اینا ک تک دخترم هست.من سیسمونیمو کامل نگرفتم.دوس ندارم واسم کلاس بذاره . بعد بره همه جا بگه فلانی اومد دید  ناراحت شد

پیام نمیاد .ولی طرف مقابل که بلاک کرده عکس پروفایل عکس نداره و آخرین بازدید مینویسه خیلی وقت پیش

مرسی عزیزم براش پیام بدی نمیره ؟ 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
درسته مهم نیست.اما واقعا ناراحتم که باعث شده رابطه دوتا برادرا  کم رنگ شه.قبلش برادر شوهرم خیلی ...

عزیزم برادرشوهرته برادر خودت که نیس بخاطرش با زنش مدارا کنی

درسته اونم فامیله ولی وقتی انقد عقل نداره که خودش درک کنه و رفتارش بسته به دهن زنشه پس بیخیال دیگه چه بهتر

رابطه ۲ برادر بد شده همون ۲ برادر باید حل کنن تو چرا خون خودتو کثیف میکنی.یه کلمه بگو.به من ارتباطی نداره بچسب به بچت فکر دیگرانم نباش

بعد 40 روز از زایمان اومدن دیدن نی نی.چون کاچی نذاشته بودیم جلوشون رفته همه جا گفته ب ما بی احترامی ...

بچه است جاریت

من خودم وقتی میرم خونه جاریم خودم میرم جای میخورم از خودمون پزیرایی میکردم چون بچه کوچک داره 

تو هم بچه کوچک داری دیگه

باید درک میکرده 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ