2777
2789
عنوان

جاری جان🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 57 پست

شقایق جون هیچی به اندازه بی محلی طرفو نمیسوزونه تو خانوم باش هرکاری که درسته بکن سعی نکن تلافی کنی یا همش منتظر عکسالعملاش باشی بیخیال باش

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ب نظرتون زایمان ک کرد کادوشو ببرم بیمارستان بدم دیگه نرم خونشون؟چون ی شخصیتی داره فقط دوس داره خ ...

مگه سیسمونی کامل بردن کلاسه؟؟اتفاقا نهایت حماقته به نظر من.پس خانواده داماد این وسط چیکارن؟؟هم دختر بدین هم جهیزیه کامل هم سیسمونی کامل؟؟باباتونو بخاطر به به چه چه گفتن چند نفر خاله زنک تو زحمت و خرج بندازین که چی؟؟؟والا منم تک دخترم ولی فردا بچه دار شدم فقط و فقط وسایل ضروری میخرم اونم اگه جا داشته باشم تخت و کمد ،اگه نه هر موقع جا داشتم میخرم

به نظرم اینکه از الان نگران اینی که اونموقع چیکار کنی که چیزی نگه نشون میده زیادی مهمه برات..اون یک نفره که باید برای زندگی برادرشوهرت مهم باشه نه برای زندگی شما..اصلا اهمیت نده.معلومه جاریت خیلی درگیر این موضوع که سیسمونیش بهتر و کاملتر از شما باشه😀خوب بذار باشه..مگه مهمه.بذار خوددرگیری کنه.شما بخند فقط براش.😁

فعلا ندارم ولی به زودی زود بیاد جاری دار شم         از الان دوسش ندارم  ...

انشالله بسلامتی.همه بد نیستن ،نگران نباش  

از اول باهاش رسمی برخورد کن ،نزار صمیمی بشه که اگه صمیمی بشه میخواد جزئیات زندگیتو بدونه.اومد خونت نزار در کابینت و یخچالو باز کنه که اگه  اونروز چیزی کم بود توی یخچالت یا کابینتت نامرتب بود ،نقطه ضعفی نشه واست

(اینا نصیحتایی بود که به خودم گفتن منم به شما گفتم شاید کسی اینارو بهت نگه)  

با اینکه من از اول باهاش رسمی بودم ی بار که با من تنها شد کلی حرف علیه خانواده شوهر زد ک من مات و مبهوت شدم اما اصلا حرفی نزدم بهش.حرفاشم ب کسی نگفتم.فهمیدم از همه چی حرف در میاره.حتی اینکه عید ک مهمونیه شام دهده بود پدر شوهر از آجیلاشون زیاد خورده بود .کادو بهش کم دادن و کلی حرفای خاله زنک...

انشالله بسلامتی.همه بد نیستن ،نگران نباش     از اول باهاش رسمی برخورد کن ،نزار صمیمی بشه ...

مرسی عزیزم لطف کردی من خواهرمم در کابینتمو باز نمیکنه یا یخچالمو اونوقت جاری اه اه چقدم بد ممیاد از این فضولیا   

بعضیا پرروان دلشون میخواداز همه چی سر در بیارن

مث دوست شوهرم که میاد خونه اول میره سراغ یخچال ولی من ناراحت نمیشم چون خیلی مهربونودوست داشتنیه ولی کارش درست نیست.