2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت کاش ازدواج نمیکردم

408 بازدید | 21 پست

۱۱ ماهه عقدیم اکثر وقتا بحث داریم به اندک چیزی گیر میده مثلا ما دوتا حلقه داریم میگه چرا حلقه در آوردی و حلقه نقره انداختی به من اطلاع ندادی. یا هرموقع زنگ میزنه اگر سرویس بهداشتی باشم میگه چرا جواب نمیدی. خونه خودشون با ما یه ربع فاصله داره. اما مادرش یه خونه خالی مرکز استان هم داره از وقتی عقد کردیم همش اونجاست و فقط پنجشنبه ها میاد دنبال من. امسال رفته پیاده روی اربعین حالا برگشته سرماخورده. ۲۰ روزه ندیدمش. یه ماشین داره من آخرش نفهمیدم واسه خودشه یا مامانش. اصلا به من نمیگن ماشین واسه کیه‌ با این ماشین تصادف کرده بود قبلا. موقعی که میرفت کربلا به من گفت ماشین رو میزارم دم خونه مرکز استان و میرم ترمینال. امروز قرار بود بیاد شهرمون منو ببینه یهو گفت توی اسنپم.  بعد گفتم ماشینت کجاست؟ گفت ماشین رو وقتی میرفتم کربلا سرکار جاگذاشتم اصلا نبردم دم در خونه مرکز استان. بعد بهش میگم تو پس چرا دروغ گفتی؟ دو ساعت بعد زنگ زد گفت ماشین دم خونه مرکز استان بوده بابام اومده برده تعمیرگاه. اصلا بحث مهمی نیستا ولی چون دروغ میگه به راحتی اعصابم بهم ریخت. اون همیشه همه چیز رو پنهان میکنه حتی من نمیدونم مراسم عروسیم چه زمانیه هر وقت میپرسم نمیگه. باید از همه چیز من باخبر باشه‌ 

امروز بهش گفتم خب تو پنهان میکنی و دروغ میگی پس چرا من باید ساعت به ساعت بهت گزارش بدم. میگه تو باید قدم به قدم بهم گزارش بدی اما مرد نمیتونه. 

بعد هم بهم میگه همش غر میزنی کاش ازدواج نکرده بودم

شما باشین واقعا چیکار میکنین؟ خب من مهمه برام چون با طرف صادقم توقع دارم صادق باشه وقتی سر موضوع بی اهمیت دروغ میگه پس بقیه حرفاشم دروغه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی مشترک سخته وهرکسی قلقی داره که باید پیداش کنی.

زیاد مسائل کوچیک را بزرگش نکن ،چون بعدا نمیتونی مشکلات بزرگ را تحمل کنی.

اینجور مسئله ها که بخواهی بدونی چه چیزی به اسم شوهرت هست را باید قبل ازدواج کامل بررسی میکردی.

از الان به بعد بیشتر باید چشم هات را ببندی وزندگی کنی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

زندگی مشترک سخته وهرکسی قلقی داره که باید پیداش کنی.زیاد مسائل کوچیک را بزرگش نکن ،چون بعدا نمیتونی ...

عزیزم قلقش اینه که از همه چیز زندگی منو خونوادم باید باخبر باشه اما من از هیچ چیز اون نباید خبردار باشم و اگر بفهمم داره بهم دروغ میگه به روش نباید بیارم 

جانم

کلا نگران اوضاع و احوالت بودم که با همسرت چیکار کردی که خودت گفتی فرقی نکرده و ظاهرا خسته تر شدی،از بزرگترا کمک بگیر تا زودتر تعیین تکلیف کنه، دیگه داره میشه یه سال باید زمان عروسی رو تا الان صد باره تعیین کرده بود 

جان و جهان من تویی   
کلا نگران اوضاع و احوالت بودم که با همسرت چیکار کردی که خودت گفتی فرقی نکرده و ظاهرا خسته تر شدی،از ...

بخدا حرف من همینه هم خودش هم خونوادش ساکتن هیچکس در مورد تاریخ عروسی هیچی نمیگه وقتی هم میپرسم کامل سکوت میکنه 

عزیزم قلقش اینه که از همه چیز زندگی منو خونوادم باید باخبر باشه اما من از هیچ چیز اون نباید خبردار ب ...

انشاالله زودتر مشکلتون حل بشه.

واقعا زندگی پر فراز ونشیب هست، گاهی باید دیگران را هم درک کنیم، شاید تو موقعیت بدی افتاده ونگران هست که شما بفهمید وزندگیتون از هم بپاشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم قلقش اینه که از همه چیز زندگی منو خونوادم باید باخبر باشه اما من از هیچ چیز اون نباید خبردار ب ...

منم یازده ماه عقدم ولی مراسم عروسیم مشخص نیس به خاطر مسائل مالی هر کس ی جور درد داره بخوای زندگی کنی باید سازش کن اول ببین قلقش چیه 

منم یازده ماه عقدم ولی مراسم عروسیم مشخص نیس به خاطر مسائل مالی هر کس ی جور درد داره بخوای زندگی کنی ...

من اصلا هیچی بهم نمیگه 

خودشون میبرن و می‌دوزن من انگار غریبه ام توی زندگیش

منم یازده ماه عقدم ولی مراسم عروسیم مشخص نیس به خاطر مسائل مالی هر کس ی جور درد داره بخوای زندگی کنی ...

خب عزیزم من میدونم مشکلات مالی زیاده و درک میکنم و نمیگم الان باید عروسی بگیریم ولی توقع دارم شوهرم بیاد باهام حرف بزنه نه اینکه سکوت کامل کنه