2777
2789

خالم اینا پولدارن خوب بعد امروز خالم طلا خریده ۹۰ میلیون النگو خریده مامانمم به بابام گفت پس جرا تو واسم طلا نمیخری بابام گفت هر کسی ی لیاقتی داره لیاقت توهم این بوده مامانم هیچی نگفت رفت اتاق خیلی دلم سوخت واسش بابام هیچی نیست خیلی آدم بدجنسیه از وقتی فهمیده مامانم افسردگی داره همش ناراحتش میکنه به جای اینکه درکش کنه مادربزرگمم همش به مامانم میگه پیر شدی اینجوری شدی اونجوری شدی حرصم میگیره مانانم هیچی نمیگه فقط گریه میکنه الان خیلی ناراحته دکترم گفته نباید ناراحت باشه وگرنه افسردگیش بدتر میشه چیکار کنم حالش خوب شه تو اتاق خوابیده عین بچه کوچیک داره گریه میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حواست به مامانت باشه برو بغلش کن یکم دلداریش بده ببین میره بیرون دستشو بگیر برید بیرون یه دوری بزنید حرفای خوب بزن افسردگی خیلی بده فقط با توجه و اهمیت دادن بهتر میشه

الهی بگردم اگه وضعیت مالیت اوکیه تو براش چیزای کوچیک بگیر گل بگیر هرروز 

اهنگ بزار تو خونه باهم برقصین 

ماسک و چیزای مختلف باهم رو صورتتون امتحان کنین ،کافه برین بگردین 

با بابات صحبت کن باهاش بهتر رفتار کنه 

خیلی حواست به مامانت باشه برو بغلش کن یکم دلداریش بده ببین میره بیرون دستشو بگیر برید بیرون یه دوری ...

بهش میگم بریم پیاده روی بریم بیرون میگه حوصله ندارم من خیلی دلم براش میسوزه درکش میکنم ولی بابام بدذاته اذیتش میکنه

الهی بگردم اگه وضعیت مالیت اوکیه تو براش چیزای کوچیک بگیر گل بگیر هرروز اهنگ بزار تو خونه باهم برقصی ...

خودم ۱۷ سالمه پول ندارم ولی اینکارارو قبلا میکردم برای مامانم یکم بهتر میشد الان حوصله هیچی نداره فقط میخوابه اگهبیدارم هست گریه میکنه

ببر بیرون فضای سبزی کافه ای یه چی بخر بخورید یکم باهاش حرف بزن بگو خودتو با بقیه مقایسه نکن

بهش میگم ولی اون از اینکه بابام باهاش این برخوردو داره ناراحته

۳ نفر مهربون پیدا میشه 

تاپیک آخر منو گزارش بزنه ؟

اگه گزارش زدید لایک کنید 

برا حاجت روایی تون صلوات بفرستم

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.