2777
2789

مثل خوره افتاده به جونم کارها شوهرم میخام دلم آروم شه .حالم خیلی بد شده میخام سر از کاراش بیارم بیرون چون می دونم نفر سومی تو زندگیم هست .حالا به نظرتون میشه یک شنود بخرم بزارم تو جیبش تا وقتی سر کار هستش صدا شو ضبط کنه .اصلا چنین چیزی وجود داره. بهم بگید از کجا تهیه کنم 

اگه رمز گوشیشو داری از تو گوشیش برو همراه من یا ایرانسل من  تاریخ و ساعت و شماره ها اونجاست. ببین کدوم شماره مشکوکه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رها  کن اون اگه بخواد کاری کنه راهش رو پیدا میکنه مچش رو بگیری که چی 

میخوای طلاق بگیری 

رو خودت کار کن که فکرای منفی سراغت نیاد البته اگه واقعا میدونی کسی هست که تکلیف زندگیتو روشن کن

اگه رمز گوشیشو داری از تو گوشیش برو همراه من یا ایرانسل من تاریخ و ساعت و شماره ها اونجاست. ببین کد ...

همرا من هی رمز ازم میخاد با یک بدبختی گوشیش رو آوردم. ایرانسل من خودم دارم ریز مکالمات خودم رو آوردم اما هیچ شماره برام نزده بود 

رها کن اون اگه بخواد کاری کنه راهش رو پیدا میکنه مچش رو بگیری که چی میخوای طلاق بگیری رو خودت کار ک ...

آخه یکبار در حین تماس مچشو گرفتم تازه از قهر اومدم اما بازم مشکوکم دارم دیوونه میشم

رمز شو دارم ولی هر چی زدم نیورد

اشتباه زدی خوو

رو گوشی خودت امتحان کن

وارد همراه من شو

اون پایین نوشته خدمات. بعد ریز ماکالمات

اونجا برات پیام میاد. کد و که بزنی وارد میشی.

ازت تاریخ میخواد. تاریخ  دو ماه پیش و بزن.

برات میاره.

دوبار ازت کد میخوادا. حواست باشه .

شماره تماس و تاریخ و زمان داره.

واسه پیامهم هست ولی متن نداره فقط تاریخ و زمان و شماره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همرا من هی رمز ازم میخاد با یک بدبختی گوشیش رو آوردم. ایرانسل من خودم دارم ریز مکالمات خودم رو آوردم ...

دوبار کد برات میاد. باید اونا رو بزنی تا وارد بشی.

ایرانسل ندارم نمیدونم کحاش باید بری.

یه کاری ام میتونی بکنی.

تو گوشی خودت همراه من نصب کن.

شماره همسرتو بده.

همون کارایی که گفتم..خدمات و ......  رو برو.

فقط کد به گوشی همسرت میره

اونو پاک کن.

از سطل اشغال پیاماشم پاک کن. یادت نره. بعد گوشیشو بزار سر جاشو بیاد کامل نگاه کن.

اینجوری گوشیش دستت زیاد نمیمونه که استرس بگیری.

ولی اگه خارج شی دوباره وارد شی کد میخوادا. حواست باشه

یعنی شمار ها که تماس گرفته رو می یاره ؟؟؟

اره. 

شماره. تاریخ. ساعت.مدت مکالمه به ثانیه

آخه یکبار در حین تماس مچشو گرفتم تازه از قهر اومدم اما بازم مشکوکم دارم دیوونه میشم

قبول کرد که کاری کرده یا زیرش زد و حشا کرد؟

دوبار کد برات میاد. باید اونا رو بزنی تا وارد بشی.ایرانسل ندارم نمیدونم کحاش باید بری.یه کاری ام میت ...

اها یعنی میشه با همراه من خودش وارد بشم ؟؟؟ آخه من با گوشی خودم که میخاستم وارد بشم همش کد میخاست

دوبار کد برات میاد. باید اونا رو بزنی تا وارد بشی.ایرانسل ندارم نمیدونم کحاش باید بری.یه کاری ام میت ...

دقیقا رو گوشی خودم نصبش کردم ازش اومدم بیرون همینکه خواستم برم دوباره کد ازم خاست