2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلومه  اعصابتو بهم ریخته🤣🤣🤣🤣🤣

بش بگو اماده شو بیام دنبالت بریم دور دور 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اینکه بیاید پیشمون یا ببریدمون بیرون یا برامون خوراکی بخرید

چون حوصلمون سر رفته و کاری نداریم انجام بدیم یا اینکه دلمون میخاد دونفری بریم بیرون براهمین هی میایم میگیم ولی متاسفانه شما نمیفهمین😂

رفته سفر در دسترس نیست

دیگه کسی ک تو‌ سفر حوصلش سر بره نوبره 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

رفته سفر در دسترس نیست

دوست داره باهات صحبت کنه و دردو دل فقط شنونده غرهاش باش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا مشکل همینه خب چرا مستقیما نمیگید

چون نمیخایم ما باشیم ک پیشنهادشو میدیم معمولا طرف مقابل انقدر باید با ملاحظه باشه ک خودش بیاد بگه البته دلیل دیگشم اینه ک فکر میکنیم شاید کار داره وقت نداره یا دوست نداره الان بیاد براهمین میزاریم اگه میخاد پیشنهاد بده کسی طرف مقابل باشه ک خیالمون راحت شه مزاحمش نشدیم