2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلومه  اعصابتو بهم ریخته🤣🤣🤣🤣🤣

بش بگو اماده شو بیام دنبالت بریم دور دور 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اینکه بیاید پیشمون یا ببریدمون بیرون یا برامون خوراکی بخرید

چون حوصلمون سر رفته و کاری نداریم انجام بدیم یا اینکه دلمون میخاد دونفری بریم بیرون براهمین هی میایم میگیم ولی متاسفانه شما نمیفهمین😂

رفته سفر در دسترس نیست

دوست داره باهات صحبت کنه و دردو دل فقط شنونده غرهاش باش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا مشکل همینه خب چرا مستقیما نمیگید

چون نمیخایم ما باشیم ک پیشنهادشو میدیم معمولا طرف مقابل انقدر باید با ملاحظه باشه ک خودش بیاد بگه البته دلیل دیگشم اینه ک فکر میکنیم شاید کار داره وقت نداره یا دوست نداره الان بیاد براهمین میزاریم اگه میخاد پیشنهاد بده کسی طرف مقابل باشه ک خیالمون راحت شه مزاحمش نشدیم