2777
2789
عنوان

بچه ها ب صاحب کار شوهرم پیام دادم

1065 بازدید | 61 پست

ده سال براش کار کرد اونجا دیسک کمر گردن گرفت پارسال سرپرست بود چون فیزیوتراپی می‌رفت ی روز ک صاحب کار نبود و بهشم گفت بود میره فیزیوتراپی دوتا افغانی باهم دعوا کردن ب شوهرم ی عالمه فحش داده بود ک چرا کارگاه نبودی شوهرم ناراحت شد دیگه نرفت می‌رفت اسنپ کار می‌کرد خلاصه طرف چند وقت بود ک زنگ میزد شوهرم بره قطعه بگیره وسطام صدتومن اضافه میزد ب شوهرم ک ب خیالی پاش بریده نشه ادم خیلی خیلی خوبی بود اما همش با شوهرم دعواش میشد وقتی اونجا می‌رفت خلاصه وقتی از پیشش در اومد خیلی ناراحت شدیم خودشم از لحاظ روحی شوهرم بهش وابسته بود تا اینکه دوباره رفته بود براش قطعه بگیره صاحب کارش جلو زنش گفت بود خلاصه اومد گفت منم خیلی خوشحال شدم گفتم از اسنپ خیلی بهتره هرچیع ثابت همه فامیل هم از قبل می‌گفتن خداکنه ب کار سابقش برگرده فهمیدن خوشحال شدن منم غذای خوب پختم خودشم رفت لباس کاراشو از انباری در آورد صبح ساعت ۷رفت سرکارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ساعت ۸دیدم صدای ماشینمون میاد شوهرم قیافه ش زرد شده بود میخواست حتی گریه کنه گفتم چبشد میگه رفتم لباس عوض کردم زنگ زدم میگم از کدوم کار ببرم برگشته میگه مگه تو اومدی سرکاررررر.من شوخی کردم 

می‌گفت جلو اون همه آدم از خجالت مردم دوباره لباس عوض کردم اومدم بیرون

چقدر مرد بیشعوری هست این مردک

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...