2777
2789
عنوان

چرا خدا منو نمیبینه

55 بازدید | 3 پست

یعنی واقعا من مقصرم؟ من بد کردم؟که خدا هیچ کارمو درست نمیکنه و گند میزنه بدتر؟

بعد از تمام اذیتای شوهرم و خونوادش، توهینا، کتک کاریا، بی احترامی به پدر مادرم.شوهرم دست مادرمو شکست. به پدرم فحشای بد داد، بچمو دزدیدن، رفتم برا بچه م ،هموشن ریختن سرم کتکم زدن. بهم تهمت دزدی زدن. آبرو توی محل و فامیل برام نذاشتن.از خونه من و بچمو بیرون کرد... هرچی بگم از بدیاشون، تمومی نداره. دلیل همش هم دخالت و حسادت مادرش بود و بچه ننه بودن شوهرم... بگذریم

الان واسه اینکه منو ناشزه کنه رفته برا پدر مادرش خونه اجاره کرده ولی قرارداد به اسم خودش...

بعد یه جاییم خونه گرفته که جای پرت و بدون همسایه. که قانون نتونه از همسایه ها تحقیق کنه. هیچ همسایه ای ندارند. یه ساختمان تازه سازه توی یه شهرک تازه ساز . که کلا یکی دو. تا خونه با فاصله زیاد داره.

چندتا از همسایه های قبلیشون که با ما هم ارتباط داشتن، از زبان مادرش شنیدن که اون خونه برا خودشه و برا پسرش نیست.در واقع پسرش با نیت فریب و کلاهبرداری، حق منو پایمال کنه.

قرار شد دوتاشون بیان شهادت بدن دادگاه.

یکی که برادرش افتاده آی سی یو و دکتر جوابش کرده گفته تا فردا نمیمونه

یکیم  از شانس من دقیقا روز دادگاه قراره محصول کشاورزیشونو برداشت کنن.

پس خدا کجاست؟ یا طرفدار ظالم و دروغگوعه ، یا من مقصرم و ظالم که خدا کارمو خراب تر می‌کنه. یا اصلا عدالتی نداره

عدالت که کلا وجود نداره 

مگه بری دادگاه بگی به قاضی،دو تا شاهدام مشکل داشتن نیومدن یه زمان دیگه بدن برات شاید قبول کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.