امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بعدش به هوش میایی و یکم تلو تلو میخوری باید یکی همراهت باشه .یکی دو روز هم سوپ بخور
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
هیچی میری مطب. با بیهوشی برات انجام میدن. بعدش هم اتفاق خاصی نمیفته بعد از بهوش اومدن یه آبمیوه میخوری ک هوشیاریت بالا بیاد بعدشم میری خونه. فقط همراه لازمه چون چند ساعت ادم حالت گیجی داره بخاطر بیهوشی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچی نیست اصلا متوجه نمیشی.بعدش به هوش میایی و یکم تلو تلو میخوری باید یکی همراهت باشه .یکی دو روز ه ...
بعدش دردم نمیگیره؟ میترسم بهو حین بیهوشی بمیرم😂😂😂
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
هیچی میری مطب. با بیهوشی برات انجام میدن. بعدش هم اتفاق خاصی نمیفته بعد از بهوش اومدن یه آبمیوه میخو ...
درد نداره؟؟؟
بیهوشیش هم سبکه با کلوروفور بیهوش میکنن البته اسمشو درست گفته باشم.
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
سخت نیستو سریع تموم میشه میری خونتونمن یبار انجام دادم یه اسپری بی حسی تو دهن میزنه بعد یه چیزی مثل ...
شما قدیم انجام دادی که بی حس کردن وگرنه بیهوش میکنن دیگه