2777
2789
عنوان

میخوام برای آخرین بار برم پیشش

71 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من و دوستم یه اشتباهاتی داشتیم که بیشترش تقصیر من بود و... و این باعث شد رفیقم دیگه از من دل سرد بشه و گفت دیگه از چشمم افتادی الان حدود یه هفته ای میشه میخوام برم ببینم آشتی نمیکنه از همه جا هم بلاکم کرده میخوام واستم دم کلاس زبانش تا کلاسش تموم بشه 

سعی کردم یکم به اشتباهاتم فکر کنم و اوکی بشم 

به نظرتون چجوری صحبت کنم که رام بشه 

برو بلاخره رو در رو بشی حرف میزنه ولی اگه حرمتا شکسته همون تموم شه بهتره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره ولی به نظرم باهاش حرف بزن

اره میخوام باهاش حرف بزنم اگه بزاره ولی شایدم پسم بزنه نزاره باهاش حرف بزنم 

به نظرت چجوری رفتار کنم بدونه پشیمونم نمیخوام دائم بگم ببخشید 

برو بلاخره رو در رو بشی حرف میزنه ولی اگه حرمتا شکسته همون تموم شه بهتره

حرمتا نه نشکسته ولی یکم بی احترامی کرد که مهم نیست اگه اوکی نشد باهام مثل خودش بی احترامی میکنم و میام 

اره میخوام باهاش حرف بزنم اگه بزاره ولی شایدم پسم بزنه نزاره باهاش حرف بزنم به نظرت چجوری رفتار کنم ...

ببین

خودتو کوچیک نکن

ولی بهش بگو من کارام به فلان دلیل بوده و هنوزم تو دوست خوبی واسم هستی و اینا

اگه دیگه خیلی تلاش کردی ولی بی محل کرد ولش کن

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback  
ببینخودتو کوچیک نکنولی بهش بگو من کارام به فلان دلیل بوده و هنوزم تو دوست خوبی واسم هستی و اینااگه د ...

همین کارم میکنم 

ولی دوستیمون به خاطر بقیه به هم خورد همش میگه تو فنگ انداختی تو دوستی و خانواده مون ولی اصلا اینطور نیست 

همین کارم میکنم ولی دوستیمون به خاطر بقیه به هم خورد همش میگه تو فنگ انداختی تو دوستی و خانواده مون ...

خوب ببین

یه بانویی این بالا یه چی گفت راست گفت 

حرمت ها شکسته بشه دیگه باید ول کنی

منم از ته قلبم درکت میکنم چون دو تا از دوستام رو بخاطر یکی دیگه از دست دادم

خوب ببینیه بانویی این بالا یه چی گفت راست گفت حرمت ها شکسته بشه دیگه باید ول کنیمنم از ته قلبم درکت ...

حرمت ها شکسته نشده ولی گقته بابام گقته اگه دوستت این جور آدمیه باهاش نگرد و میگه از صابکارم و مامان بابام به خاطر تو خرف خوردم ولی بازم خودش دلش باهامه بقیه منو از چشمش انداختن

حرمت ها شکسته نشده ولی گقته بابام گقته اگه دوستت این جور آدمیه باهاش نگرد و میگه از صابکارم و مامان ...

بابات راست میگه

ولی خوب باید بازم ببینی 

بابای من چیزی نگفته بابای اون گفته بعدشم میگه من از صابکارم و بابام و مامانم به خاطر تو حرف خوردم نم ...

چرا مگه چی کردی

این اگه دوباره دوستش شی دوستیتون مث قبل نمیشه ها