2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2843 بازدید | 119 پست
وقتی رابطه باید با محافظت باشه آخه چطور باردار شد 😔 اصلا درمان داره ؟

متاسفانه درمان قطعی ندارد چون ویروس در غشای سلولی فرو میرود وبا تغییر  dna موجب فریب سیستم ایمنی میشود 

ولی در شرایطی که زگیل از لحاظ ظاهری وجود نداشته باشد مقدار واگیری آن به شدت پایین می آید 

در ضمن خواهش میکنم از شما و تمام خواهران گرامی 

لطفاً از ماجراجوی های جنسی با همسر خود بپرهیزید که خدای نکرده زگیل به دهان منتقل نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دارم اتفاقا ، ولی اینا اطراف مقعدم هست یکی رو کشاله چ‌ربطی ب بواسیر داره😔

باید دکتر ببینه حداقل شکل ظاهریشو توضیح بده اینجوری نمیشه 

بله بواسیر بیرون می نه ولی میگی کشاله رانتم شده

خواهر گرامی بیماری hpv یا زگیل تناسلی بالغ بر 150مدل دارد که چند مدل آن در موارد خاص میتواند در زنان ...

البته من متنت رو کامل کنم ۹۹ درصد از رابطه جنسی هست و فقط یک درصد از بقیه مواردی که گفتی هست و فرنگی که بیشتر خارج اینجا دستشویی عمومی معمولی هست و استخر که این ویروس تو آب زنده نیست مگر با نشستن جاهای خشک و آلوده که احتمال خیلی خیلی ضعیف و تا حالا موردی دیده نشده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
از تیغ چی منتقل میشه؟

نه اصلا 

شما پاپ اسمیرتون اگر سین یک هست یعنی اچ پی وی داری دکتر بهت اینو نگفت ؟!

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
دوست منم چند وقت پیش دراورد فک کرد زیگیله ...تا دو هفته ام موند ....بهداشتو رعایت کرد لباس زیرم نپوش ...

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه چیزی نباشه آخه خودم با کسی نبودم شوهرمم همین طور 

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه چیزی نباشه آخه خودم با کسی نبودم شوهرمم همین طور

عزیزم ممکنه همسر شما تو دوران مجردیش ناقل شده این ویروس از بین رفتنی نیست اگر کسی مبتلا بشه فقط غیر فعال میشه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
البته من متنت رو کامل کنم ۹۹ درصد از رابطه جنسی هست و فقط یک درصد از بقیه مواردی که گفتی هست و فرنگی ...

بهر حال تمامی موارد را باید اطلاع رسانی کرد چون میزان شیوع خیلی بالا رفته

نه با رسیدگی و درمان میتونن ویروس خارج کنن از بدن خاصیت این ویروس همین. اگرم نشد کنترل میکنن تا حاد ...

من تا حالا نشنیدم بشه ویروس از بدن خارج کرد ولی کنترل و خاموش بودنش رو شنیدم .چون دوستم دکتر زنان همین قد اطلاعات داشتم.به هر حال ایشاال هیچ آدمی درگیر بیماری نشه استرس ادمو از پا در میاره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ن چیزی نگفت فقط گفت به خاطر عفونت شدیدت دهانه رحمت التهاب کرده

حتما درخواست آزمایش اچ پی وی بده