2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 119 پست
اگه از شوهرت مطمئنی پس من بهت اطمینان ثد در صد میدم از لیزر منتقل نمیشه .❤️

عزیزم من چکار کنم 

تیر 140۲ رابطه داشتم 

از اردیبهشت امسال انگار جوش ریختم بیشتر اطراف مقعدم هستن صورتی آن بعد از یکماه هم ناپدید میشن و جای دیگه میزنن

زگیلن؟😞

🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تیغ چی منتقل میشه؟

اگ هر دورابطه نداشتین نترس سالمی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من نمی‌خوام آزمایش بدم اگر دکتر از رو ضایعه تشخیص بده ، اضطرابم بیشتر میشه تحمل ندارم ، وقتی مدام باید چک‌بشم و پروسه درمان یکسانه چ کاریه آخه !😭

عزیزم من چکار کنم تیر 140۲ رابطه داشتم از اردیبهشت امسال انگار جوش ریختم بیشتر اطراف مقعدم هستن صورت ...

باید آزمایش بدی اچ پی وی 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
من تا حالا نشنیدم بشه ویروس از بدن خارج کرد ولی کنترل و خاموش بودنش رو شنیدم .چون دوستم دکتر زنان هم ...

من این مورد شنیدم بار ها که ممکن ظرف مدت دو سال ویروس خودش از بین بره. اما خوبیش اینکه میشه کنترلش کرد به روش های مختلف. ان شالله عزیزم استرس خودش عامل گسترش بیماری هست من به همه توصیه میکنم اول استرس فراموش کنن هرجور که میتونن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من نمی‌خوام آزمایش بدم اگر دکتر از رو ضایعه تشخیص بده ، اضطرابم بیشتر میشه تحمل ندارم ، وقتی مدام با ...

عشقم اگه زائده ای باشه باید لیزر شه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من نمی‌خوام آزمایش بدم اگر دکتر از رو ضایعه تشخیص بده ، اضطرابم بیشتر میشه تحمل ندارم ، وقتی مدام با ...

یعنی واقعا نیمخوای خیالت راحت باشه و بدونی دقیق چت هست آرامش بگیری ،

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یعنی واقعا نیمخوای خیالت راحت باشه و بدونی دقیق چت هست آرامش بگیری ،

می‌خوام اما استرسم خیلی بالاست ، خیلی وقتی گرفته باشم چه فرقی تو نوعش داره ؟. لا اقل دارو بخورم شاید تا اون زمان دفع سه ، البته خدا کنه چیزی نباشه آخه ما هیچ کدوم مون خطا نرفتیم ، شوهرم میگه نگران نباش چیزی نیست ، خودمم کاری جز لیزر نکردم اما میترسم خیلی خیلی 

عزیزم نگران نشو من ۴ سال نوع ۱۶ داشتم پرخطرترین تیپ ها داستم چنتا حتما حتما آزمایش بده اینا چیزی نیست که پیگیر نشی و اینم بهت بگم وقتی زگیل داری اگر تازه باشه یعنی مال شما کم خطر چون پر خطر ها زگیل ایجاد نمیکنن فقط روی رحم اثر میزارن و غیر فعال شدن این ویروس فقط با نداشتن استرس هست استرس سم برای پایداری این ویروس کمک میکنه ایمنی بدنت اگر بود بالا ببر با غذای سالم ورزش و دوری از سیگار الکل و مهم تر از همه فقط استرس نداشته باش همین 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.