2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 119 پست
عزیزم من چکار کنم تیر 140۲ رابطه داشتم از اردیبهشت امسال انگار جوش ریختم بیشتر اطراف مقعدم هستن صورت ...

من نمیتونم نظر بدم اینجوری حتما برو دکتر معاینه شی ...یه سری دارو واسه تقویت سیستم ایمنی میدن حتی من شنیدم آدمایی که اسپیرولینا خوردن خوب شدن پس اصلا نگران نباش ولی حتما دکتر برو 

من درکت میکنم وقتی کف پام زده بود همچین حسی داشتم ولی وقتی رفتم دکتر خیلی طبیعی برخورد کرد گفت خیلیا ...

یعنی از استخر منتقل میشه؟

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ،استخر میرفتی؟

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

می‌خوام اما استرسم خیلی بالاست ، خیلی وقتی گرفته باشم چه فرقی تو نوعش داره ؟. لا اقل دارو بخورم شاید ...

چی دفع بشه ویروس همیشه با طرف هست و فقط خاموش میشه ولی تو باید بدونی مطمین بشی عاقل باش دو روز دیگ برا بچه دار شدنت مثال اگر ویروس خاموش هم بشه تو باید سزارین بشی و مهم تر از همه آرامش روحت .من که میگم چیزیت نیست هر نوع زایده آیی زگیل نیست برو پیگیری کن  به حق آقا امام زمان با خبر خوب میای🤲🤲🤲🤲

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شوهرم چی اون علایم ندارن ینی پر خطره ؟

آقایون علایم ندارن اصلا فقط ناقل هستن از رابطه دهانی و ….اصلا نداشته باش و از ک ا ن د و م استفاده کن تا زمانی خوب بشی حالا تو برو دکتر شاید اصلا زگیل نباشه تبخالی چیزی باشه زگیل رنگ پوست بدن فکر نکنم قهوه ای نشنیدم من 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

تناسلی نه 

زگیل خیلی انواع مختلفی داره 

چیزی که من گرفتم بیماری مقاربتی نبود .

که دکتر گفت این از استخره 

ولیییی 

اگه کلاس شنا بری ،، مثلا مربی میخواد یادت بده پاهاتو میگیره میذارتت رو پاهاش 

خب اینطوری تماس مستقیم داری احتمالش هست بگیری 

من قبلا کلاس میرفتم الان دیگه نمیرم 

چون ترسیدم 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

تنها جایی که زگیل میندازن گردن استخر ایران .این ویروس از راه رابطه جنسی هست در مواقع نادر استخر اونم وقتی طرف بره سطح خشک استخر با لباس مرطوب بشینه نیمکت و ...زگیل تو آب زنده نمیمونه .بعد زگیل تناسلی با زگیل کف پا و جاهای دیگ فرق داره 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

تنها جایی که زگیل میندازن گردن استخر ایران .این ویروس از راه رابطه جنسی هست در مواقع نادر استخر اونم ...

اره من کف پاهام میزد وگرنه خیلی نادره از استخر تناسلی بگیری . اونم طبق چیزی ک گفتم مثلا اگه مربی بگیرتت ک شنا بخواد یادت بده تماس مستقیم پوست با پوست .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
تنها جایی که زگیل میندازن گردن استخر ایران .این ویروس از راه رابطه جنسی هست در مواقع نادر استخر اونم ...

بخداااا من موندم چطور این ضایعه ها اومده رو بدم آخه ما هیچ کدوم رابطه خارج عرف نداشتیم