2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 119 پست
رابطه مقعدی نداشتی!؟همیشه آزمایش نشون نمی ده از زایده مشخص میشه

باور کن نداشتم ، ن من ن همسرم با کسی نبودیم ، اون طفلک همش سر کاره ن باشگاه می‌ره ن تومحیط عمومیه من فقط لیزر میرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن نداشتم ، ن من ن همسرم با کسی نبودیم ، اون طفلک همش سر کاره ن باشگاه می‌ره ن تومحیط عمومیه من ...

برو دکتر معاینه کنه

شاید مربوط به این موارد نباشه،نگران نباش

بواسیر نداری؟

خواهر گرامی بیماری hpv یا زگیل تناسلی بالغ بر 150مدل دارد که چند مدل آن در موارد خاص میتواند در زنان ...

در ضمن مدلهای از زگیل وجود دارند که بین اعضای بدن مثل دهن و اندام تناسلی یا پا و دهن میتواند مشترک باشند 

لطفاً اظطراب نداشته باشین 

مطلقا از ژیلت استفاده نکنی ،از ماشین اصلاح استفاده بفرماید 

در موقع خشک کردن حالت مالشی خشک نکنید بله بصورت ضربه ای خشک کنید 

از مواد غذای طبیعی استفاده کنید و از خوردن فست فود ها اجتناب بفرمای

اچ پی وی از رابطه منتقل میشه چون ویروس باید اولا وارد بدن بشه و دوما باید زمان انتقال زنده باشه 

یک نفر ممکنه سالها ناقل باشه و علایم نداشته باشه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
دست بردار میزنمت اولا که ممکن چیزی نباشه دوما چیزی هم باشه کنترل میشه اینجوری نکن

اگ خدای نکرده چیزی باشه دو نفر تا آخر عمر درگیر میشن حق داره بترسه ولی از اونجایی که این ویروس از راه انتقال جنسی ۹۹ درصد انتقال پیدا می‌کنه پس شکش بی مورد و درگیر چیزی نیست فقط ترسیده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
حالا تو مطمئنی اچ پی ویه؟؟؟اول برو دکتر شاید نباشه عزیزم چون به هیچ عنوان از لیزر منتقل نمیشه من دکت ...

ن من هنوز آزمایش ندادم چند تا ضایعه گوشتی قهوه ای ریز هستن امروز نوبت دکتر دارم ، تو نت زدم بعضی زیگیل ها شبیه همین یکی من بود دارم دق میکنم 

نه مطمئن نباش.فقط بدون از لیزر اینا کسی اچ پی وی نمگیره.همش الکی و شایعه س.برو تو پیج دکتر کی.از اچ ...

دقیقا از لیزر منتقل نمیشه تو چرا به خودت شک کردی؟؟؟متاسفم اینو میگم قشنگم ولی شاید شوهرت داشته ....

برو دکتر معاینه کنهشاید مربوط به این موارد نباشه،نگران نباشبواسیر نداری؟

چرا دارم اتفاقا ، ولی اینا اطراف مقعدم هست یکی رو کشاله چ‌ربطی ب بواسیر داره😔

ن من هنوز آزمایش ندادم چند تا ضایعه گوشتی قهوه ای ریز هستن امروز نوبت دکتر دارم ، تو نت زدم بعضی زیگ ...

دوست منم چند وقت پیش دراورد فک کرد زیگیله ...تا دو هفته ام موند ....بهداشتو رعایت کرد لباس زیرم نپوشید خوب شد

اگ خدای نکرده چیزی باشه دو نفر تا آخر عمر درگیر میشن حق داره بترسه ولی از اونجایی که این ویروس از را ...

نه با رسیدگی و درمان میتونن ویروس خارج کنن از بدن خاصیت این ویروس همین. اگرم نشد کنترل میکنن تا حاد نشه دو سال یک بارم خانم تست پاپ اسمیر میده تا خیالش راحت باشه خلاصه اگه پی گوش بندازن ممکن خطرساز بشه ولی با توجه و درمان جای نگرانی نیست

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨