2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 119 پست

نمیشه از شوهرت هم تست بگیری ؟ 

که مطمعن شی داره یا نه 

حداقل خیالت راحت شه باز خودتو خوب کردی دوباره ازش نگیری !

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد ناراحت شدم 😭ولی بد به دلت راه نده شاید نباشه اصن برو دکتر خوب میشی بدون درمان که نیست من ...

خدا کنه نباشه خدا کنه نباشه اصلا طاقت ندارم قلبم داره در میاد از سینه ام ، از خودم بدم اومده ، بیچاره شوهرم که با یکی مثل من ازدواج کرده😭

خدا کنه نباشه خدا کنه نباشه اصلا طاقت ندارم قلبم داره در میاد از سینه ام ، از خودم بدم اومده ، بیچار ...

من درکت میکنم وقتی کف پام زده بود همچین حسی داشتم ولی وقتی رفتم دکتر خیلی طبیعی برخورد کرد گفت خیلیا دارن شایعه تو استخر 

برای توهم همینه نگران نباش استرس خودش خیلی بده 

تو نت هم هی سرچ نکن فقط برو دکتر زیر نظر دکتر باش 

از شوهرت هم تست بگیر

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

عزیزم دکتر احتمالا بهت میگه امیدوارم نوع کم خطر باشه یا اصلا چیزی نباشه 

اگ میخوای باردار بشی ک باید احتمالا تحت درمان باشی و سزارین کنی 

ولی مورد بعدی اینه ک از لیزر یا دستشویی عمومی این موارد این چنینی منتقل نمیشه عزیزم .

دکتر کاملا بهت توضیح میده 

فعلا شیو با ژیلت نداشته باش 

با دستمال مالش نده 

دست نزن اصلا بهشون 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

خواهر گرامی 

بیماری hpv یا زگیل تناسلی بالغ بر 150مدل دارد 

که چند مدل آن در موارد خاص میتواند در زنان باعث سرطان دهانه رحم شود 

و در مواردی نادر در مردها باعث سرطان پروستات 

اگر به نوع پر خطر مبتلا شدید با آزمایش سالانه پاپ اسمیر میتوانید هر گونه تغییرات سلولی را کنترل کنید 

در مورد بچه دار شدن هم مشکلی نیست فقط برای جلو گیری از انتقال به نوزاد باید زایمان بصورت سزارین انجام بشود 

در ضمن بجز رابطه جنسی میتواند از لیزر ،تتو ،اپلاسیون توالت فرنگی هم منتقل شود

نگران نباش چیزی نیست به فرض هم باشه زود خوب میشه دوتا پماد و اگه لازم باشه آمپول میزنی و حله فقط سیستم ایمنی بدنت رو باید قوی کنی .ممکنه چند بار دیگه هم عود کنه ولی هربار کمتر از قبل اذیت میشی تا بالاخره تموم بشه. اگر همسرت هم بگیره اتفاق خاصی نیمفته درد و اینا براش نداره فقط بلید از این ب بعد برای رابطه مراقبت کنید و از ک... استفاده کنید و همین طور مراقب باشید دهنتون و زبونتون درگیر نشه! از ابن به بعد هم سالی یک یا دوبار پاپ اسمیر انجام بده.

ببخشید دیگه کاملا واضح گفتم که تا نه ش بدونی چخبره. برای بچه دار شدن هم از دکتر بپرس مشکلی نیست بعد درمان فقط اگر وقت زایمان درگیر باشی حتما سزارین میشی همین.

ان شاالله چیزی نیست نگران نباش. 

من درکت میکنم وقتی کف پام زده بود همچین حسی داشتم ولی وقتی رفتم دکتر خیلی طبیعی برخورد کرد گفت خیلیا ...

تست لازمه ؟ پروسه درمان کم خطر و پر خطر که یکیه همش باید سیستم ایمنی قوی بشه ، تست بهم استرس میده ،میخوام اگر دکتر خدایی نکرده تایید کنه تست ندم و بگم برای خودم و همسرم دارو بده ، شیش ماه بعد تست بدم ، به هرحال ک باید تحت نظر باشم مدام 

شما خوب شدی؟

اره من خوب شدم من رابطه جنسی نداشتم هیچوقت این نوعی که گرفتم خطرناک نیست 

مال شما اگه تناسلی باشه حساس تره برای همین حتما پیگیری کن و مکمل هم براش هست 

پاورفیت 

ممکنه از لیزر هم گرفته باشی

خدا کنه نباشه خدا کنه نباشه اصلا طاقت ندارم قلبم داره در میاد از سینه ام ، از خودم بدم اومده ، بیچار ...

وای دختر خودت دیوونه می‌کنی بخدا چیز ترسناکی نیست والا درست میشه اگرم مسئله ای باشه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

خواهر گرامی بیماری hpv یا زگیل تناسلی بالغ بر 150مدل دارد که چند مدل آن در موارد خاص میتواند در زنان ...

وقتی رابطه باید با محافظت باشه آخه چطور باردار شد 😔 اصلا درمان داره ؟