2777
2789
عنوان

Hpv کی تا حالا اچ‌پی وی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 119 پست
درمان داره؟؟؟ میخواستم بچه دار بشم 😔

آره بابا دکتر که بری کامل میگه چه کار کنی. واکسن هم میزنی بعد سیستم ایمنی ت تقویت می‌کنی ممکن یک دو سال اصلا خود به خود از بین بره اگه ویروسی باشه . نره هم خودت میتونی درستش کنی فقط هر چی دکتر گفت انجام بده اگه مسئله ای بود. نترس اصلا

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رولی زیرانداز یکبار مصرف مینداخت اما گاهی باسنم ب تخت میخورد 😔خدا منو لعنت کنه

عزیزم خودت رو سرزنش نکن اول برو دکتر شاید اصلا این بیماری نباشه ،اگر خدای نکرده هم بود دنبال درمان باش مردم هزارتا بیماری بدتر میگیرن امیدت ب خدا باشه اتفاقیه که ممکنه برا همه بیوفته

اینا قهوه ای هستن ! ترشح ک دارم چون عفونت باکتریایی دارم 😔

منظورم خود اون برآمدگیه که ترشح داره احتمال اینکه از لیزر مبتلا بشی خیلی خیلی کمه . انشالله ک چیزی نیست ولی اگه چیزی هم باشه با لیزر از بین میبرن و با مصرف دارو خوب میشی 

خب بچه دار شو....نترس هیچ اتفاقی نمی افته....

مرسی که قوت قلب میدی خیلی حالم بده به کسی هم نمیتونم چیزی بگم . آخه رابطه نباید با شوهرم داشته باشم ک خوب بشیم یا با کاندوم باشه چطور بچه بیارم 😭خدا یا من یه احمقم

مرسی ک قوت قلب میدی ، از صبح دارم گریه میکنم

دیوونه ای دختر😁 به حرفام اعتماد کن یه چیزی می‌دونم که میگم🙂 فقط استرس کلا بنداز سطل آشغال این بده. بعدشم بدون هیچ اتفاق ناگواری قرار نیست بیوفته شوهرتم هیچیش نمیشه . خودتم همینطور

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

دیوونه ای دختر😁 به حرفام اعتماد کن یه چیزی می‌دونم که میگم🙂 فقط استرس کلا بنداز سطل آشغال این بده. ...

❤️❤️مرسی مهربون، حرفات حالم و بهتر می‌کنه 😔❤️

❤️❤️مرسی مهربون، حرفات حالم و بهتر می‌کنه 😔❤️

فدای تو عزیزم😘 آره خیالت راحت باشه چون دلداری خالی نیست واقعیت

عزیزم چقد ناراحت شدم 😭ولی بد به دلت راه نده شاید نباشه اصن برو دکتر خوب میشی بدون درمان که نیست 

من یه تایپشو داشتم که کف پام زده بود از استخر گرفته بودم دکتر گف خطرناک نیست

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد