2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد موهامو مش کنم🥺😭

201 بازدید | 20 پست

ولی نمیشه چون دوساله که رنگ مشکی پرکلاغی میکنم 🥲

چند روز دیگه ام مراسم داریم و من باید با موی مشکی برم 🥺

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازگیا موهامو چتری کردم و به دلم افتاده فقط چتریامو فیس فریم رنگ کنم ولی حس میکنم خیلی تینیج طور میشه و مناسب من نیست🤭 ولی عاشق موهای مشکی با فیس فریم دودی یا ابی اقیانوسی‌ام خیلی دلبرن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

الان که موی مشکی مده. تازه اگر سفیدی داره که بیشتر مده

نه انفتقا الان همش لایته

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای مشکی خییییییلی شیک تره

اره بهم خیلی میاد همه میگن ولی من ازش خسته شدم‌ واقعا تازه همش موهام خشک هستن حتی با نرم کننده هم نرم نمیشن

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

اره بهم خیلی میاد همه میگن ولی من ازش خسته شدم‌ واقعا تازه همش موهام خشک هستن حتی با نرم کننده هم نر ...

روغن آرگان بزن خیلی خوبه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خب بشه خیلی خوبه ک سنت میاد پایین چند سالته؟

۲۵ گلم، اخه تازگیا ترند شده اکثر نوجوونا چتریاشونو رنگ فانتزی میکنن واسه همون همچین حسی دارم چون جایی ندیدم مثلا کسی بیست و خورده ای سالش باشه و این مدلی موهاشو رنگ کنه حالا اگه کل موها بود مشکلی نداشتما ولی چون فقط چتریه یکمی دودلم😁 ولییی یه روز مطمئنم دلو به دریا میزنم و انجامش میدم🥰

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.