2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد موهامو مش کنم🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
انجامش بده خیلی قشنگ میشه🤭😍

همین‌روزا حتما😍

فقط بنظر شما روی مو تمام مشکی چه رنگ فانتزی قشنگ تر میشه و جلوش بیشتره؟ خودم گفتم دودی و ابی رو دوست دارم کاهی هم بد نیست ولی شنیدم یسری رنگای فانتزی به خودیه خودشون بعد یمدت که کمرنگ میشن و رنگشون باز میشه کاهی میشن همینجوریش

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

همین‌روزا حتما😍فقط بنظر شما روی مو تمام مشکی چه رنگ فانتزی قشنگ تر میشه و جلوش بیشتره؟ خودم گفتم دو ...

آبی خیلی خوشگله روی موی مشکی من بنفش هم دیدم واقعا جذابه..خودم چند سال پیش نوک موهامو آلبالویی کردم بعدشم که رنگش رفت یه قهوه ای خوشگل شده بود..یه دوستی هم داشتم آبی تیره کرده بود واقعا خوشگل شده بود لنز همرنگشم میذاشت اصلا یه وضعی 🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبی خیلی خوشگله روی موی مشکی من بنفش هم دیدم واقعا جذابه..خودم چند سال پیش نوک موهامو آلبالویی کردم ...

اره البالویی که فوق العاده میشه خواهر منم جدیدا این رنگو زده با ترکیب موهای خودش که مشکیه خیلی جذاب شده🤩

اتفاقا به بنفشم فکر کردم مرسییی از نظرت قشنگم😍 ایده های خیلی خوبی بودن💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم رنگ کنی کیفشو ببری😍

مرسی خوشگلم😍🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40