کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 عنوان پوشک برای یه روزگی نی نی چه سایزی بگیرم 159 بازدید | 16 پست کدومو بگیرم؟ َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹 1403/06/06 | 07:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 صفر دیگه میگم شاید صفرتنگش بشه َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5638 صفر یا بدو تولد خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 مرسی عزیزم 😍 َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5638 میگم شاید صفرتنگش بشه نه پسر من که ۴کیلو بود تا دو سه هفته صفر میبستم خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 اوخییییییساز۱بگیرولی کل بچه توش جامیشه۱بسته فکرکنم بس باشهزیادنخربچه سریع بزرگ میشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4752 مرسی عزیزم 😍 نوشتم سایز یک ولی گفتم ممکنه بزرگ باشه واسش . یه بسته سایز صفر بگیرید واسش اگه دیدید مناسبه و اذیت نیست خوبه براش . ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 نه پسر من که ۴کیلو بود تا دو سه هفته صفر میبستم پس خوبه صفر ماشالله تپل بوده دختر من توسونوی ٣٢هفته وزنش کم بود خداکنه تااون موقع وزن بگیره تپل بشه َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 اوخییییییساز۱بگیرولی کل بچه توش جامیشه۱بسته فکرکنم بس باشهزیادنخربچه سریع بزرگ میشه 😂😂 َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
کلوپاترا۶٨هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 نوشتم سایز یک ولی گفتم ممکنه بزرگ باشه واسش . یه بسته سایز صفر بگیرید واسش اگه دیدید مناسبه و اذیت ن ... مرسی گلم چشم َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5638 پس خوبه صفر ماشالله تپل بوده دختر من توسونوی ٣٢هفته وزنش کم بود خداکنه تااون موقع وزن بگیره تپل بشه انشالله یه بچه سالم به دنیا بیاریالان ببینیش استخونای قفسه سینه اش زده بیرون😅دخترم هم که ۳کیلو بود بیشتر از یک ماه صفر میبستم براش خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
مرواریدارامش عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 20459 منم مولفیکس سایز یک گرفتم دوتا پنج کیلو جواب میده.مارک دیگ نخر بدرد نمیخورن
مرواریدارامش عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 20459 انشالله یه بچه سالم به دنیا بیاریالان ببینیش استخونای قفسه سینه اش زده بیرون😅دخترم هم که ۳کیلو بود ... مارکا باهم فرق داره مثلا صفر مولفیکس برا نوزاد نارسسایز یکش از دو کیلو جواب میدت