اره. میشه. با دو میلیون توی ایتا هست یک طلافروشی امیر علی تفویضی در ایتا. چنین طلاهای از ۱میلیون تا 3 میوه خورده ای. میفروشه چون خیلی از درخواست کردن میخوان طلا برای روز یاد ا و روز مادر بگیرن و. در حد همین پولهایی که دارن .
من ۴تومن گرفتم دوماه ۵ نمیشه با اینکه هم پول داخلش داشتم هم اینکه دوبار وام برداشتم اما فایده نداره.شوهرم میگه اعلام کردن بانک پاسارگاد داره ورشکسته میشه
من ۴تومن گرفتم دوماه ۵ نمیشه با اینکه هم پول داخلش داشتم هم اینکه دوبار وام برداشتم اما فایده نداره. ...
متاسفامه اره. و متاسفانه وامهای میلیاردی. به خودش میده اون هم با سواستفاده از پول های ما مردم.من پول سپرده ام داخل پا سارگاددهستش. میخوام درس بیارم اجازه نمیده میگه هر وقت در آوردی هر سود پول سپرده ام که هر ماه به هم واریز می شد از سپرده ام کم میکنن. موندم چه کار کنم. میترسم اگه در میارم بعد هیچ. کس پاسخگو نباشه
نگاه کن. من پول سپرده ام داخل پا سارگاددهستش. میخوام درس بیارم اجازه نمیده میگه هر وقت در آوردی هر ...
امروز شوهرم میگفت حتی بانک های دولتی هم اگه ورشکست بشن دولت هیچ تضمینی نمیکنه این خبر جدید .حالا جقدر صحت داره الله اعلم اگه میتونی بی خیال سودش شو بردار باهاش طلا بخر
امروز شوهرم میگفت حتی بانک های دولتی هم اگه ورشکست بشن دولت هیچ تضمینی نمیکنه این خبر جدید .حالا جقد ...
دو میلیون و خورده ای ازم کم میکنن اگه درش بیارم. از قبل گفته بودن اگه در سپرده پول بگذارید. هر موقع خواستید می تونید بردارید. در حالی که این ذغ بود تا مردم سمت سپرده گذاری در بانک بکششونن