2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوخیییییی

ساز۱بگیر

ولی کل بچه توش جامیشه

۱بسته فکرکنم بس باشه

زیادنخر

بچه سریع بزرگ میشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مرسی عزیزم 😍

نوشتم سایز یک ولی گفتم ممکنه بزرگ باشه واسش . یه بسته سایز صفر بگیرید واسش اگه دیدید مناسبه و اذیت نیست خوبه براش . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نه پسر من که ۴کیلو بود تا دو سه هفته صفر میبستم

پس خوبه صفر ماشالله تپل بوده دختر من توسونوی ٣٢هفته وزنش کم بود خداکنه تااون موقع وزن بگیره تپل بشه

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
نوشتم سایز یک ولی گفتم ممکنه بزرگ باشه واسش . یه بسته سایز صفر بگیرید واسش اگه دیدید مناسبه و اذیت ن ...

مرسی گلم چشم

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
پس خوبه صفر ماشالله تپل بوده دختر من توسونوی ٣٢هفته وزنش کم بود خداکنه تااون موقع وزن بگیره تپل بشه

انشالله یه بچه سالم به دنیا بیاری

الان ببینیش استخونای قفسه سینه اش زده بیرون😅

دخترم هم که ۳کیلو بود بیشتر از یک ماه صفر میبستم براش

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.