2777
2789
عنوان

برای احتمالات سوگواری نکنید

453 بازدید | 15 پست

هر وقت استرس دارم،

هر وقت از چیزی غمگینم که مطمئنم اتفاق میفته ولی هنوز اتفاق نیفتاده،

هر وقت از شدت فکر و خیال خوابم نبرده،

این جمله رو تکرار می‌کنم!

جانا،برای احتمالات سوگواری نکن...

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

واقعا درسته 

و من متاسفانه خیلی اینکارو میکنم 😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز که خوندم گفته بودی کاش یه نفر اینو بهم بگه ،میدونستم منتظر نمیشی ، اون یه نفر میشی برای خودت

ققنوس من

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منبع : من😂❤

خانم عزیز

شما در بدترین شرایط،بهترین جمله رو به من گفتی😊

ناراحت بودم که اسم کاربریت یادم نیست که تگت کنم 

ولی قسمت بوده ساعت سه صبح بیدار باشی ببینی🥰

از دیروز که خوندم گفته بودی کاش یه نفر اینو بهم بگه ،میدونستم منتظر نمیشی ، اون یه نفر میشی برای خود ...

بخدا که عاشقتم

بخدا که عاشقتم

می دونم

و میدونی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خانم عزیزشما در بدترین شرایط،بهترین جمله رو به من گفتی😊ناراحت بودم که اسم کاربریت یادم نیست که تگت ...

قربونت عزیزمم❤

نمیتونی تصور کنی چقدر خوشحال شدم وقتی کامنتتو خوندم

به منم انرژی مثبت داد تاپیکت و جالب بود دیدمش

همیشه شاد و دور از غم باشی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اجازه منم دست شماست👩🏻‍🦯

من تاحالا دوستی کسی رو قبول نکردم منظورم خانوم است چون ترسیدم مشکلی پیش بیاد اگه من درخواست دوستی روقبول کنم مشکلی پیش نمیاد بعدا میتونم درخواست دوستی رو رد کنم ایا؟باتشکر

قربونت عزیزمم❤نمیتونی تصور کنی چقدر خوشحال شدم وقتی کامنتتو خوندمبه منم انرژی مثبت داد تاپیکت و جالب ...

🌱❤️

من تاحالا دوستی کسی رو قبول نکردم منظورم خانوم است چون ترسیدم مشکلی پیش بیاد اگه من درخواست دوستی رو ...

والا اینجا که خیلی نمی‌تونی خانم و آقا بودن رو صد در صد تشخیص بدی😁

ولی می‌تونی قبول کنی اگر چیزی شد لغو دوستی بزنی.