2777
2789

الان فردا انتخاب واحدع یه درس گفتم پیش نیاز نیست ترم اخر میگیرم😑میگن باید همه درسای،ترمای،پیشتون بگیرید دیگه ارائه برا ورودی شما نمیشه اختیار یه انتخاب واحدم نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته؟ اتفاقا از خداشونه بندازنت هی پول ازت بگیرن. ولی دانشگاه دولتی چون رایگانه از خداشونه زودتر تموم کنی.

ترم اول رو خود دانشگاه انتخاب واحد میکنه برات ولی زا ترم دوم به بعد خودت انتخاب میکنی طبق لیست دروس. باید دیگه دقت کنی پیش نیاز ها رو اول بگیری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کی گفته؟ اتفاقا از خداشونه بندازنت هی پول ازت بگیرن. ولی دانشگاه دولتی چون رایگانه از خداشونه زودتر ...

یدونه فیزیک بیشتر ندارم گفتم پیش،نیاز نیس ترم اخر میگیرم میگن الان باید بگیرید دیگه برا ورودی شما ارائه نمیدیم

یدونه فیزیک بیشتر ندارم گفتم پیش،نیاز نیس ترم اخر میگیرم میگن الان باید بگیرید دیگه برا ورودی شما ار ...

خب پس چاره ای نداری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»