2777
2789
عزیزم منم مثل تو بودم بار اول کلا ناخواسته حامله شدم ولی سقط شد. شش ماه صبر کردم و بعد اقدا م کردم ف ...

خخخخ چقد شرایطط من مث بود 

منم فک کنم ماه چهارم اقدامم جواب بگیرم😆

مبارکه عزیزم

یه پسر دارم شاه نداره😍
خییلی ممنون گلم لطف کردی اگ یادم بود تاپیک میزنم و میگم یعنی این بهترین خبریه ک میتونم بشنوم 😍یکی ا ...

اره حتما بزن ...

خخخخ خدانکنه ... ما نمیخوایم با اومدن یه کنجد یه آدم بزرگو از دست بدیم 😆😆😆

یه پسر دارم شاه نداره😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه همینطور ک شما میگی باشه😢 اره عجول ک هستم ولی از سر ذوقه ... وای حس مامان شدن عالیه😣😢

این نیز بگذرد. . . 

ی روزی بچت ک برا اولین بار به روت خندید یادت میاد این روزاتو خندت میگیره 😊

خیلی قشنگه وقتی اولین بار بچه به روت میخنده و بهت واکنش نشون میده 😍😍

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
اره حتما بزن ... خخخخ خدانکنه ... ما نمیخوایم با اومدن یه کنجد یه آدم بزرگو از دست بدیم 😆😆😆

خخخخخخ آدم بزرگ😂😂😂

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
خخخخ چقد شرایطط من مث بود  منم فک کنم ماه چهارم اقدامم جواب بگیرم😆 مبارکه عزیزم

تازه الانم 23سالمه.خخخ همسنیم.

انشاءالله ک همین ماه حامله باشی اگه نشد ماه دیگه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
واسه من هنوز 5 روز موندا ب پریودم

ایشالا که بارداری غصه نخور

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
عزیزم منم مثل تو بودم بار اول کلا ناخواسته حامله شدم ولی سقط شد. شش ماه صبر کردم و بعد اقدا م کردم ف ...

فرگل جان شما تو قبلی ک ناخاسته بارادار شدی چه علائمی داشتی؟؟؟؟

و اینکه تو بارداریه الانت همون علائمو داری؟

یه پسر دارم شاه نداره😍