2777
2789
چرا عزیزم محکم باش به اونایی فک کن ک چندین ساله دارن انتظار میکشن تو ک هنوز سالم نشده گلم جاری بیچ ...

واااااای عزیزممممم😢😢😢بنده خدا

ان شالللله ک بزودی جواب بگیره دلم سوخت براش

خیلی بده بی اولادی ... ولی خواست خداس دیگه

یه پسر دارم شاه نداره😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا دیر اقدام کردی؟

چهار ماه بعده عروسیم اقدام کردم زودم جواب داد ولی سقط شد دیگه....

ک بعدش شش ماه صبر کردم تا بدنم آمادگی داشته باشه ... بعده اونم الان دو سه ماهه ک اقدامم دیگه

یه پسر دارم شاه نداره😍
واااااای عزیزممممم😢😢😢بنده خدا ان شالللله ک بزودی جواب بگیره دلم سوخت براش خیلی بده بی اولادی ...

امیدوارم...هنوزم هممون امیدواریم 😢

خدااااااااا به دل پاکش نگاه کن 😭😭 

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
چرا عزیزم محکم باش به اونایی فک کن ک چندین ساله دارن انتظار میکشن تو ک هنوز سالم نشده گلم جاری بیچ ...

عزیزم برای جاریت 300 تا صلوات میفرستم ان شالله زود بیای خبر بارداریشو بدی

یه پسر دارم شاه نداره😍
من آخه دوس دارم زود بچه دار شم ... سنمم کم نیس ک 22 ،23 سال

عهده خاک عالم  این همه وقت داری منم 23 سالمه نه شوهر نه بچه نه ارشد:(

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چهار ماه بعده عروسیم اقدام کردم زودم جواب داد ولی سقط شد دیگه.... ک بعدش شش ماه صبر کردم تا بدنم آم ...

پس زود باردار میشی 

دختر خوب دیگ زیادی عجله داریا ملت یه هفته عقب میندازن میزنن بعد همه میگن زود زدی حالا تو یه هفته قبلش زدی میخوای مثبت باشه لابد😁😁

سلام گلم خیلی ممنون منفی شد فعلا حالا منتظرم موعد پریودم برسه اگه نشدم دوباره چک میکنم

خب وقتی باردار باشی بازم چون موعد پریودت نشده بیبی چک نشون نمیده میگن باید یه هفته از پری بگذره تا بیبی مثبت شه من ک خودم اینجووی بودم انشاءالله خبرای خوب....

و خدایم کافیست...  
عهده خاک عالم  این همه وقت داری منم 23 سالمه نه شوهر نه بچه نه ارشد:(

خخخخ 

ان شالله ک شماهم اول بابای بچه گیرت بیاد 😄بعد خودش 😆 ان شالللله

من عجولم دیگه

یه پسر دارم شاه نداره😍
خب وقتی باردار باشی بازم چون موعد پریودت نشده بیبی چک نشون نمیده میگن باید یه هفته از پری بگذره تا ب ...

خداکنه

اخه خیلیا قبل موعد چک کردن مثبت شده

یه پسر دارم شاه نداره😍

عزیزم منم مثل تو بودم بار اول کلا ناخواسته حامله شدم ولی سقط شد. شش ماه صبر کردم و بعد اقدا م کردم فک میکردم چون اونسری زودی شد اینسری هم باید زودی بشه و لی چهارمین ماه اقدام حامله شدم. 

ادما با هم فرق میکنن و حتی یک ادم در شرایط مختلف

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
عزیزم برای جاریت 300 تا صلوات میفرستم ان شالله زود بیای خبر بارداریشو بدی

خییلی ممنون گلم لطف کردی اگ یادم بود تاپیک میزنم و میگم یعنی این بهترین خبریه ک میتونم بشنوم 😍یکی از جاریام 8 سال بود ازدواج کرده بود وقتی فهمیدم بارداره زدم زیر گریه تازه اونا خودشون نمیخواستن😁😁

ولی اگ خبر بارداری اینو بشنوم فک کنم ایست قلبی کنم از خوشحالی😊

هعییی خدا حکمتتو شکر😢

پس زود باردار میشی  دختر خوب دیگ زیادی عجله داریا ملت یه هفته عقب میندازن میزنن بعد همه میگن ز ...

خدا کنه همینطور ک شما میگی باشه😢

اره عجول ک هستم ولی از سر ذوقه ... وای حس مامان شدن عالیه😣😢

یه پسر دارم شاه نداره😍