loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 عنوان بی بی چک میخوام بزارم!😢 2350 بازدید | 148 پست خواهشا دعا کنید مثبت باشه... یه پسر دارم شاه نداره😍 1396/07/14 | 07:09 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 با نفس های حقتون برام دعا کنید لطفا😢همین الان ک این پستو میبینید یه صلوات ب نیت حاجت رواییم بفرستین.ممنونم از همه ی مهربونا😢 یه پسر دارم شاه نداره😍
bano75 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 8393 با نفس های حقتون برام دعا کنید لطفا😢 همین الان ک این پستو میبینید یه صلوات ب نیت حاجت رواییم ... االهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یه پسر دارم شاه نداره😍
امیرجونم عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 1924 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤ ان شا الله ک مثبته به حق شیش ماهه آقا😚😚 صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 انشالامثبته مثبته بیاخبرشوبده باشه گلم یه پسر دارم شاه نداره😍
ترنم_پاییز عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 504 برات ناد علی میخونم ان شاالله که مثبت باشه میدونم که میبینی خدایا
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤ ان شا الله ک مثبته به حق شیش ماهه آقا😚😚 ممنونم ان شالله😢 یه پسر دارم شاه نداره😍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91738 برو بزار د کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 انشالایه علی اصغرخدابهت هدیه بده گلم واااااای ممممممنون ان شاللله یه پسر دارم شاه نداره😍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91738 انشالایه علی اصغرخدابهت هدیه بده گلم پسرم دوست داره بلا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.