2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادمه ی نفرو داشتیم تو کلاسمون یبار تو کلاس معلم پرسید تجربتون رو درباره سیگا و.. بگید. این طفلک تا اومد حرف بزنه اشکاش سرازیر شد انقدررر درکش کردم که حد نداشت

من پدرم سیگار میکشه، با اینکه کنار ما هیچوقت نکشیده و همیشه توی بالکن یا بیرون خونه بوده ولی بازم کل زندگیم ی سنگینی غمیق روی قلبم بوده و هیچوقت دوست نداشتم این کارو بکنه، از بوی تنش متنفر بودم از اینکه لباسای توی بالکن بوی سیگار میگرفتن متنفر بودم از هر ی قرونی که به سیگار میداد حالم بهم میخورد چقدر بسته های سیگار رو انداختم دور و چقدر فندک رو گم و گور کردم ولی هیچوقت کنار نذاشتش. همیشه غمش تو دلم میمونه

لطفا این ظلمو در حق بچت نکن:) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

خودم و همسرم اهل دود و قلیون نیستیم و معتقدم اگر بکشیم بعدآ که بزرگ شدن چطوری بهشون بگم برای سلامتشون ضرر داره درصورتی که خودمون بکشیم الان که کوچیک آن ولی بزرگم بشن ترجیح میدم با خودمون راحت باشند و تجربه کنند چون به زور نمیشه نگهشون داشت

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
نمی‌دونم اگر بشه نمیدمخانواده شوهرم همه اهلش هستن

حتماااا به بچت شیر بده و این نعمتو از خودت و بچت دریغ نکن 

من قبل بارداری قلیون می‌کشیدم ولی باردار که شدم هم خودم هم همسرم کل ۹ ماه لب به قلیون نزدیم 

بعدش هم به بچم تا دو سال شیر دادم و گاها هفته ای یه بار یه نخ سیگار می‌کشیدم تا از شیر گرفتمش

حتماااا به بچت شیر بده و این نعمتو از خودت و بچت دریغ نکن من قبل بارداری قلیون می‌کشیدم ولی باردار ک ...

مرسی عزیزم از توصیه است

حتماً تلاشم رو میکنم 🥲🥲

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی