2777
2789

من خودم خانوم امروزي هستم و اكثر دوستام و خانواده همسرم قليوني و مشروب خور هستن ولي خودم نه چون كلا هم پدرم و هم مادرم اهل دود نبودن و هميشه به صورت غير مستقيم ادماي سيگاريو نهي ميكردن منم بااين افكار رشد كردم و هيچوقت تو زندگيم به سيگار و قليون لب نزدم خيلي دوست دارم ك در اينده ك صاحب فرزند شدم اوناهم مثل خودم باشن اميدوارم موفق شن چون بنظر من ادمايي ك اهل دود نيستن خيلي جذاب ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دست بابام دیدم ک به سیگار واکنش نشون دادم

خب آدمها فرق دارن دیگه 

من خانواده مادرم شدیداً تعصب داشتن سر سیگار و ...

داییام تقریبا همسن من بودن و بعد که وارد دانشگاه شدن یهو از این رو به اون رو شدن طوریکه یکیشون واقعا دیگه نمیشه کنترلش کرد 

ولی خب مثلا منی که پدر مادرم اهلش نبودن حداقل میتونم خودمو کنترل کنم 

البته قطعا کسایی هم هستند که چون بچه از اول دیده دست اطرافیان جذبش شده و این تفاوت آدم هاست به نظرم و نمیشه قطعی نظر داد 

ولی خود من تصمیم دارم بچمو طوری تربیت کنم که هر کاری بخواد انجام بده حداقل بتونه ازم راهنمایی بگیره مثلااا اگه سیگار گاها بکشه عیب نداره ولی بدونه و آگاه باشه طرف گل و ... نره که داغون میشه

الان بگم نی نی سایت ی ها حمله می‌کنن

ظلم نکن به اون فرشته ای تو دلت داری اگه بدونی چه عواقب و عوارض سنگینی  داره هرطوری شده میزاری کنار بخاطر طفل معصومت حتی اگه الان نمیکشی و بعداز زایمانت میخوای بکشی این کارو نکن اگه فکر میکنی شیر ندی به بچت یا بری بیرون بکشی  بیای باید بدونی الودگی دود تا ۷۲ شاعت تو پوست و مو لباس ادم میمونه و این برای ریه ی یه نوزاد خیلی مضر 

بچه ی من یه مدت بعداز تولد سینش خس خس میکرد وقتی بغلش میگرفتم و شیرش میدادم خس خس سینشو متوجه میشدم خیلی ناراحت میشدم بردمش پیش متخصص اطفال و نوزاد گفت اصلا بوی دود و اسپند و عطروادکلن به این نخوره فهمیدم بخاطر اسپنده

دیگه دود نکردم یه مدت بهتر شد

منک جر میدم بچمو بخواد بکشه🤣🤣🤣

منم همیشه میگم بچم بخواد زیر ۲۵ سال ازدواج کنه می‌بندم به تخت ترکش میدم🤣🤣🤣

ولی جفتمون می‌دونیم اگه خدای نکرده این اتفاق ها بیوفته نمیشه جرش بدیم یا ببندیمش به تخت🤦

منم همیشه میگم بچم بخواد زیر ۲۵ سال ازدواج کنه می‌بندم به تخت ترکش میدم🤣🤣🤣ولی جفتمون می‌دونیم اگه ...

اره دقیقا خدا پشتو پناهشون باشه منکه واقعا دوس ندارم بچم یکی بشه مث خودم