2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم منو لو داد

331 بازدید | 6 پست

پریشب با دختر عمه شوهرم دعوامون شده بود و من احمق پیشش در مورد کارایی ک مادر شوهرم با من کرده بود پیشش دردل کرده بودم بعدش من صدای دعواشون با من رو ضبط کرده بودم و به شوهرم نشون دادم حالا شوهرم بهشون گفته چرا دعوا کردید و اونم گذاشته کف دست شوهر من درد دلایی ک‌باهاش کردم منم فقط به شوهرم گفتم درست میگی ببخشید😭

حالا دیگه اونا حتما خیلی پشت سر من حرف میزنند چون شوهرم گفت که من پر کرده بودم صداشونو 

بنظرتون اینکه دیگه نرم و‌ بیام‌یا پشت سرم حرف بزنند برام مهم باشه با نباشه اگه شما جا من‌بویدد‌

هر دوتاتون مثل همین

هم شما که صدای ضبط شده دعواتونو پیش شوهرت پخش کردی

هم اون دختر عمه که راز دار نبوده همه حرفا رو گفته

در و تخته بهم میخورین

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی حتمن برو پیش روانپزشک 😑😑😑طرفانقدر حروم زادس آبروت برده بعد میگی نمیدونم برم نرم

اره خواهر شوهرم هم دوست صمیمیشه و خواهر شوهرم هم پشتی اون دخترعمه همه در اومده و به شوهرم گفته ک من مقصر بودم و من ابروشون رو بردم