2777
2789
عنوان

اخرایی بارداری دارم افسرده میشم

156 بازدید | 32 پست

هفته ۳۵ بارداریم ۳ هفته مونده تا زایمان 

خسته شدم واقعا هم سنگینم همم دیگ توان ندارم از طرفیم مشکلات مالی زیاده همش بفکر هزینه های بیمارستانم ... بیرونم نمیتونم برم هم گرمم میشه هم نمیتونم راه برم خسته شدم واقعا 😞 دعا کنید حالم خوب نبست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله خوب بشی

عزیزم میشه دعا کنی یکشنبه میرم دکتر دعا کن که دکتر بگه یه نی نی سالم تو دلمه 🥲

اجی من کمر درد دارم تازه آزمایش دادم خیلی نگرانم چیزی بشه😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم اخرای ماه هفتمم شبا خواب ندارم کمرم دردمیکنه لگنم دردمیکنه دستم دردمیکنه

منم همینم استخوان پام درد میکنه معده درد میکنه حالم داره بهم میخوره از ی طرفم ترس از زایمان وقتی قک میکنم دیونه میمش

منم اخرای ماه هفتمم شبا خواب ندارم کمرم دردمیکنه لگنم دردمیکنه دستم دردمیکنه

عزیزم میشه دعا کنی یکشنبه میرم دکتر دعا کن که دکتر بگه یه نی نی سالم تو دلمه 🥲

اجی من کمر درد دارم تازه آزمایش دادم خیلی نگرانم چیزی بشه😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم همینم استخوان پام درد میکنه معده درد میکنه حالم داره بهم میخوره از ی طرفم ترس از زایمان وقتی قک ...

دیگه تو خیلی نگرانی بیخودداری یه ذره استرس طبیعیه ولی بیش ازحدنه بخداتوکل کن عزیزم نمیخوان که سرتوببرن این همه زایمان کردن ملت طوری نشده که

دیگه تو خیلی نگرانی بیخودداری یه ذره استرس طبیعیه ولی بیش ازحدنه بخداتوکل کن عزیزم نمیخوان که سرتوبب ...

واس کسی ک از جلو در بیمارستانم رد نشده عمل خیلی سخته ... ادم دیگ میترسه 

بارداری؟

تازه آزمایش دادم مثبت بود نگرانم آخه کیست pcoداشتم خیلی خوشحال شدم که باردارم.الان کمر درد دارم نگرانم