ببین کلا خیالپردازی راجب رویا و تصور کردن ۱۰۰ خودت تو اون موقعیت و لحظه اشتباه محضه
تو حتی فکر کن یک درصد هم بهش نرسی
روح و روانت آسیب میبینه
متاسفانه من تجربه ش کردم
و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱
یعنی توی ذهن خودت تجسم نکن که به اون هدف رسیدی و اون چیز رو بدست آوردی بجاش راه رسیدن به اون هدف و مسیر هایی که باید طی کنی و کارهایی که باید انجام بدی رو تصور کن
به عنوان مثال اگر کنکوری هستی و هدفت پزشکیه توی ذهنت خودت رو پزشک تجسم نکن بجاش تلاش برای پزشک شدن رو تصور کن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اما همون فکر کردن به مقصد هم میتونه انگیزه بدهتعجب میکنم از حرف نویسنده
عزیزم وقتی آدم یه چیزی رو بدست آورده بدونه توی ذهنش
کمتر برای رسیدن بهش تلاش میکنه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵