2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 77 پست
منم خیلی ناامیدم شوهرم برای بار دوم آزمایش داد و اسپرمش صفره،هنوز نرفتیم پیش ارولوژيست ولی خیلی ناام ...

عزیزم چیزی بعنوان نازایی دیگه وجود نداره ،مطمئن باش چاره داره ،جدا از اینکه دکتر بریدبه تغذیه همسرتونم دقت کنین 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میکرو یا ای وی اف؟ کلا چقدر هزینه کردی

آی وی اف. من سه سال پیش سقط جنین داشتم بعد از اون سه بار آی یو آی کردم نشد. یه بار هم آی وی اف کردم نشد حالا ۲ تا جنین فریز شده داریم قراره یکیش رو ۲ ماه دیگه انتقال بدن. من ایران نیستم. اینجا شرایط خیلی فرق میکنه . از کل هزینه فقط ۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو رو باید ما پرداخت کنیم. یعنی حدود ۲میلیون و ۴۰۰ هزار تومن. 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است
نگران نباش با دارو سریع زیاد میشه. کپسول زینک و سلن پلاس ویتامین ای وکلومیفن روزی یکی از هرکدوم زیاد ...

آخه خوندم تو نت نوشته بود اگه صفر باشه سخت میشه چون معلوم نیست لوله ها بستس یا مشکل دیگه ای هس اگه لوله هاش بسته باشه امیدی هست 

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
هیچی ،همین طور فکر کردم بچه یزدی،من یزدی ام ولی هنوز پیش متخصص درست درمون نرفتم،یه حس ناامیدی دارم

خودتم مشکل داری؟ درضمن خرنوب هم اسپرم به سرعت زیاد میکنه. واسه بارداری یه دونه اسپرم سالم کافیه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
آی وی اف. من سه سال پیش سقط جنین داشتم بعد از اون سه بار آی یو آی کردم نشد. یه بار هم آی وی اف کردم ...

بازم خوبه اینجا که هزینه ها سربه فلک میذاره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
آخه خوندم تو نت نوشته بود اگه صفر باشه سخت میشه چون معلوم نیست لوله ها بستس یا مشکل دیگه ای هس اگه ل ...

باسونو از بیضه ها معلوم میشه اگه هم بسته باشه باعمل سرپایی ساده حل میشه. شماکه یزدهستید برو مرکز ناباروری

بازم خوبه اینجا که هزینه ها سربه فلک میذاره

خانمی میشه از شما بپرسم مشکلتون چیه که حامله نمیشین؟ 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است
خودتم مشکل داری؟ درضمن خرنوب هم اسپرم به سرعت زیاد میکنه. واسه بارداری یه دونه اسپرم سالم کافیه

نمیدونم دکتری ک پیشش میرفتم خیلی فکر کنم حاليش نبود بعد دوسال هنوز عفونتم خوب نشده ولی رحمم ک سونو کرد گفت مشکلی نداری تازه فهمیدیم ک مشکل از شوهرمه

مگه ایران چقدر میشه؟

میکرو میخواستم انجام بدم گفتن فعلا بیست میلیون بریز حساب ببینیم چندتا جنین تشکیل میشه.هزینه داروها هم جداگانه.فوضولی نباشه شما کجایی

نمیدونم دل بریده شدم،خدا از زبونت بشنوه

بعداینکه اسپرم شوهرت تقویت کردی دوروز مونده تخمک گزاریت دوبار پشت سرهم اقدام کن ،ایشالله که میشی ،موز و انبه وکاسنی وگردو اینجور غذاها برای آقایون مفیده

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
باسونو از بیضه ها معلوم میشه اگه هم بسته باشه باعمل سرپایی ساده حل میشه. شماکه یزدهستید برو مرکز ناب ...

اوهوم ،ان شاءالله بعداز ارولوژيست ميريم همون بیمارستان مادر مرکزش

بعداینکه اسپرم شوهرت تقویت کردی دوروز مونده تخمک گزاریت دوبار پشت سرهم اقدام کن ،ایشالله که میشی ،مو ...

عزیزم فکر کنم اینا واسه کسایی هست ک ضعیفه اسپرمشون اونی ک صفره یعنی یه مشکل جدی داره،شوهر من صفره