2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 77 پست
خانمی میشه از شما بپرسم مشکلتون چیه که حامله نمیشین؟ 

شوهرم اسپرمش صفر. بعد پنج سال شده بیست میلیون وحرکت وشتاب نداره. تعداد نرمالش دو درصده. خودمم بعد چهارسال فهمیدم لوله هام به شدت پیچ دارن رحمم زیادشرایط بارداری نداره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

یادم رفت بگم تنبلی تخمدان وآندومتریوز هم دارم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میکرو میخواستم انجام بدم گفتن فعلا بیست میلیون بریز حساب ببینیم چندتا جنین تشکیل میشه.هزینه داروها ه ...

من هلند هستم.

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است
عزیزم فکر کنم اینا واسه کسایی هست ک ضعیفه اسپرمشون اونی ک صفره یعنی یه مشکل جدی داره،شوهر من صفره

کلومیفن اسپرم سازه واسه خانما تخمک ساز. بروزیر نطر دکتر

شما هم صفر بود؟خوب شد با دارو؟یا با عمل؟

فقط دارو

فقط دارو

امید به خدا ان شاء الله ک شوهر منم خوب شه

از وقتی جواب آزمايششو گرفتم همش یادم به حرف پدر شوهرم ميفته ک جلو رو بچه هاش به شوهرم گفت لیاقت نداری ک بچه نداري،این حرف بیشتر جگر سوزه،الهی خدا یه نگاهی هم به ما بندازه

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
شوهرم اسپرمش صفر. بعد پنج سال شده بیست میلیون وحرکت وشتاب نداره. تعداد نرمالش دو درصده. خودمم بعد چه ...

نفیس جان براتون دعا میکنم. از لطف خدا غافل نشین. اگه بخواد میشه. من هر روز این جملات رو تکرار میکنم: 

پروردگارا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و تغییر دهم آنچه را که میتوانم و بینشی که تفاوت این دو را بدانم.

امید به خدا ان شاء الله ک شوهر منم خوب شه از وقتی جواب آزمايششو گرفتم همش یادم به حرف پدر شوهرم ميف ...

فقط زود برو مرکز ودرمان شروع کن. اگه فقط شوهرت مشکلش این باشه وخودت سالم باشی زود جواب میگیری

امید به خدا ان شاء الله ک شوهر منم خوب شه از وقتی جواب آزمايششو گرفتم همش یادم به حرف پدر شوهرم ميف ...

حلما جان حتما مراقب شوهرت باش. بنده خدا. چه پدر بی رحمی؟ 

فقط زود برو مرکز ودرمان شروع کن. اگه فقط شوهرت مشکلش این باشه وخودت سالم باشی زود جواب میگیری

امید به خدا،خوبه این نی نی سایت هست وگرنه آدم اینجور مواقع با کی میتونه دردودل کنه!ممنون دوستم ان شاءالله حاجت روا شي

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
نفیس جان براتون دعا میکنم. از لطف خدا غافل نشین. اگه بخواد میشه. من هر روز این جملات رو تکرار میکنم: ...

ممنون لیلا جون. شمام مارابی خبر نذار ایشالا که بگی مثبت شده ونی نی دار شدی