nafiiis مدیر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 5597 عنوان نی نی میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 77 پست از دوا ودکتر وحرفای ناامید کننده خسته شدم. کسی هست باردار بشه بچه بده من ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن 1396/07/13 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafiiis مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 5597 من وشوهرم اینقدر حرف از خانوادش واطرافیا خوردیم اینقدر دلمون شکسته وشبا تاصبح گریه کردیم ولی نمیدونم چرا خدا به دل ما نگاه نمیکنه ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
nafiiis مدیر استارتر عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 5597 واقعا خیلی بی رحم آره اگه خودش همکاری کنه زود بريم پیش ارولوژيست ببینیم چی ميگه من همه دکترا خودم میرفتم چون شوهرمم حاضر نبود بیاد. ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
حلماء_خانوم عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 395 من وشوهرم اینقدر حرف از خانوادش واطرافیا خوردیم اینقدر دلمون شکسته وشبا تاصبح گریه کردیم ولی نمیدونم ... اونا هم یه جایی جواب پس میدن، میگن به هر دستی بدی پس ميگيريمن ک نه میتونم ببخشمش نه میتونم نفرينش کنم فقط رو دلم سنگینی میکنه این حرف سنگين منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا☺️