2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 77 پست
هرسال محرم میگم سال دیگه با بچم ولی هرسال تنهاتر ونا امیدترم. خستم فقط یه بچه میتونه منا زنده کنه

منم مثل شما هستم. خیلی تو زندگی بهم ظلم شده حالا که به یه آرامشی رسیدم بچه دار نمیشم. دکترا همه چیز رو کنترل کردن گفتن هیچ مشکلی ندارین ولی نمیدونم چرا حامله نمیشم. 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنت بالا نباشه نوزاد میدن، شرایطشم زیاد فکر نکنم سخت باشه کاش اقدام میکردی براش ، همکار من نزدیک چهل ...

بهزیستی رفتم گفت نوزاد نداریم همه بالاشش ماهه وخیلیا هنوز تکلیفشون معلوم نیست وهمه تو نوبتند چندساله. 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
منم مثل شما هستم. خیلی تو زندگی بهم ظلم شده حالا که به یه آرامشی رسیدم بچه دار نمیشم. دکترا همه چیز ...

قربون خدا برم که واقعا به کیا بچه میده که یه سر سوزن لیاقت مادرشدن ندارن. اونوقت ما باید بسوزیم وبسازیم واین حس قشنگا تجربه نکنیم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
بستگی داره که مشکل نازاییتون چی باشه.مثلآ اگه اسپرم و تخمک داشته باشید و فقط رحمتون قدرت بزرگ کردن ب ...

ممنونم از اطلاعاتتون.  آرزومه بچه داشته باشم میدونم خیلی از بچه ها تو شرایط بدی زندگی میکنن ولی باز هم سخته به سرپرستی گرفتن یه بچه. خصوصا اگه ایران نباشی.

ممنونم از اطلاعاتتون.  آرزومه بچه داشته باشم میدونم خیلی از بچه ها تو شرایط بدی زندگی میکنن ولی ...

خواهش میکنم عزیزم.ایشالا خدا دامن همه ی خانم های منتظر رو سبز کنه

عزیزم به نظرم اگه میخواید بچه ای رو به سرپرستی قبول کنید،حداقل بچه ی یه خانواده ی آشنا رو بگیرید که ...

توفامیل نمیشه چون همیشه میبینندش یموقع به سرشون بزنه پس بگیرن. قدیما فرق میکرد ده تا ده تا میزاییدن

خب بیا دل منا شاد کن چه فرقی میکنه رحم اجاره ای بشی یا بچه داربشی

دوما عزیزم من مال هرکس قرار بود بشم که.عمه شوهرم مشکل دارن بنده خدا رو انداخت ما بخاطر شاد کردنش قبول کردیم ...که یه وقفه افتاد حکمتی تو کار بود.فهمید سرطان سینه داره.کلا اون ذره امیدبه زندگی وبچه دارشدن داشت از بین رفت.دیگه کنسل کرد.وگرنه من دل اینو ندارم یه روز بدون جوجه هام باشم.تو شکمم بودن کلی براشون حرف میزدم.ایشالله خودتون حامله بشین درک میکنین...

قربون خدا برم که واقعا به کیا بچه میده که یه سر سوزن لیاقت مادرشدن ندارن. اونوقت ما باید بسوزیم وبسا ...

آره راست میگین‌. من ۲ ماه دیگه باید برم برای انتقال جنین فریز شده. تو رو خدا برام دعا کنین. 

آره راست میگین‌. من ۲ ماه دیگه باید برم برای انتقال جنین فریز شده. تو رو خدا برام دعا کنین. 

میکرو یا ای وی اف؟ کلا چقدر هزینه کردی

منم خیلی ناامیدم شوهرم برای بار دوم آزمایش داد و اسپرمش صفره،هنوز نرفتیم پیش ارولوژيست ولی خیلی ناامیدم از بعداز ظهری ک جوابشو گرفته استخوانم یخ کرده

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
منم خیلی ناامیدم شوهرم برای بار دوم آزمایش داد و اسپرمش صفره،هنوز نرفتیم پیش ارولوژيست ولی خیلی ناام ...

نگران نباش با دارو سریع زیاد میشه. کپسول زینک و سلن پلاس ویتامین ای وکلومیفن روزی یکی از هرکدوم زیادش میکنه