2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 77 پست
من نمیدونم تو شهر ما دکتر زلالی هست بهم گفتن خیلیا ازش جواب گرفتن اگه این ماه حامله نشدم میخوام برم ...

اگه همه این پولا که خرج کردم ونتیجه نگرفتم میذاشتم کنار الان بهترین خونه راداشتم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا از پرورشگاه نمیگیری عزیزم

شرایطش سخته منم نوزاد میخوام که اصلانیست وکم هست. خیلیا تو نوبتند. بعدم من میخوام بگم خودم باردارم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
نه ولی زیرنطرشماست باید تمام مخارجش بدید

آخه خانمی میدونین محیطی که زن حامله توشه خیلی مهمه. معمولا کسایی که این کار رو میکنن احتیاج مالی دارن؟ بعد جنین از خودمونه؟ فقط انتقال میدن به رحم طرف؟ یا اینکه از طریق آی یو آی ؟ اسپرم مرد رو تزریق میکنن به رحم زنه؟ 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است
اگه همه این پولا که خرج کردم ونتیجه نگرفتم میذاشتم کنار الان بهترین خونه راداشتم

عزیز دلم نذر امام حسین انشاالله خدا زودی بهت بچه بده...من۹ماه منتظر بچم دارم دیونه میشم بخدا 

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

عزیزم به نظرم اگه میخواید بچه ای رو به سرپرستی قبول کنید،حداقل بچه ی یه خانواده ی آشنا رو بگیرید که پدرومادر بچه رو کامل بشناسید.مثلآ ما تو خانوادمون دو تا زوج بودن که بچه دار نمیشدن یکیشون 40سال پیش خواهرش باردار شد و گفت بچه م مال تو باشه و رو قولش هم موند و در واقع خاله و شوهرخاله ی بچه پدرومادر فعلیش شدن.حدود15سال پیش هم یه خانومی تو خانوادمون باردار شد و بچه ش رومیخواست سقط کنه خواهرشوهرش که نازا بود گفت بچه ت رو بده به من و اونا هم بچه رو دادن عمه و شوهر عمه ش

شرایطش سخته منم نوزاد میخوام که اصلانیست وکم هست. خیلیا تو نوبتند. بعدم من میخوام بگم خودم باردارم

سنت بالا نباشه نوزاد میدن، شرایطشم زیاد فکر نکنم سخت باشه کاش اقدام میکردی براش ، همکار من نزدیک چهل سال داره دیر اقدام کرده گفتن نوزاد نمیدیم بهت دیگه

عزیزم به نظرم اگه میخواید بچه ای رو به سرپرستی قبول کنید،حداقل بچه ی یه خانواده ی آشنا رو بگیرید که ...

من ازینموارد دیدم ولی بعدش پدرومادر پشیمون شدن اومدن دنبال بجشون بعذ از چندسال و مادره کلی مریض شده و کلی دردسر

عزیز دلم نذر امام حسین انشاالله خدا زودی بهت بچه بده...من۹ماه منتظر بچم دارم دیونه میشم بخدا 

هرسال محرم میگم سال دیگه با بچم ولی هرسال تنهاتر ونا امیدترم. خستم فقط یه بچه میتونه منا زنده کنه

هرسال محرم میگم سال دیگه با بچم ولی هرسال تنهاتر ونا امیدترم. خستم فقط یه بچه میتونه منا زنده کنه

انشاالله میاد ..خیلیا این چند وقت باردار شدن انشاالله تاپیک توروهم میبینیم طبیعی بچه دار شدی ....

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
آخه خانمی میدونین محیطی که زن حامله توشه خیلی مهمه. معمولا کسایی که این کار رو میکنن احتیاج مالی دار ...

بستگی داره که مشکل نازاییتون چی باشه.مثلآ اگه اسپرم و تخمک داشته باشید و فقط رحمتون قدرت بزرگ کردن بچه رو نداشته باشه،تو آزمایشگاه اسپرم شوهرتون و تخمک شما رو لقاح میدن و فقط از رحم اون خانم برای رشد بچه استفاده میکنن که در واقع بچه مال شماست فقط داره توی یه بدن دیگه رشد میکنه.ولی اگه شما تخمک نداشته باشید و تخمکم از همون خانم باشه،درواقع بچه مال شوهر شما و اون خانومه که سرپرستیش به شما واگذار شده.

حالا من به سرم زده بود برم رحم اجاره شم ..دعوام نکنیدا...هدفم شاد کردن دل یه خانواده بود ...موند مو ...

خب بیا دل منا شاد کن چه فرقی میکنه رحم اجاره ای بشی یا بچه داربشی