2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

سلام من هم به اشتباه چند روز پیش واریز کردم و حالا پشیمانم اگه شما تهران هستید آدرس شرکت رو اگه روی اینماد بزنید میاره شمابرید ببنید اصلا درست هست اگه درست نبود من عکس پولی که واریز کردم رو دارم و برم به پلیس فتا شکایت کنم خودم شهرستان هستم نمیتونم به آدرس شون برم وگرنه میرفتم                      معلوم نیست تو ایران چخبر هست طرف سایت زده و اینماد گرفته و درگاه پرداخت گرفته و داره به راحتی تمام جیب مردم رو میزنه اینم آدرس اش = تهران تهران استان : تهران - شهرستان : تهران - بخش : مرکزی - شهر : تهران - محله : شهران شمالی - کوچه نهم - خیابان شهید امید عباسی (دوم غربی) - فرهنگ - پلاک : 34.0 - طبقه : 1 - واحد : 6

02128420756

سلام وقت بخیر ازتون خواهش میکنم اگه پرداخت کردن اطلاع بدید

خیر کلاهبرداری الان یک هفته هست پول من رو خوردن جواب هم نمیدن واقعا بگم خدا لعنت اشون کنه چون من به این پول نیازداشتم و تو این وضعیت بد مالیم یک ونیم میلیون هم ازم دزدی مردن 

عجبب،منم میخواستم ازشون وام بگیرم،خوب شد اینجا نظرات رو دیدم وگرنه منم میشدم مال باخته!تو این اوضاع بد اقتصادی خیلی نامردی هست که جیب افراد گرفتار رو میزنند،خدا لعنتشون کنه که زورشون فقط به طبقه ضعیف جامعه میرسه

E=MC2

البته من از خیلی سایت ها وام گرفتم اون ها هم پیش پرداخت میخواستن بعد دوهفته پرداخت میکردن.یکم صبر کنین اگه یک هفته هست که پرداخت کردین..بعد هم من یکم به این سایت مشکوکم چون تامین کننده شو نزده.بعد هم تماس میگیری اصلا پشت خط نمیره یعنی شلوغ نیست خطشون و ابتدایی هست سایتتون.منم مرحله واریزم 

سلام من هم به اشتباه چند روز پیش واریز کردم و حالا پشیمانم اگه شما تهران هستید آدرس شرکت رو اگه روی ...

صبر کنین یکی دوهفته بشه یکم کم و زیاد داشته میشه .چون خودم از سایت های زیادی وام گرفتم و پیش پرداخت هم واریز کردم به بقیه سایت ها اکثرا همینجور طول می‌کشه...ولی من یکم به این سایت مشکوکم .

دوستان اینماد ثبت شکایت کنید خوب پیگیری میکنن 

به محض اینکه شکایت ثبت کنید براشون پیام میره و پیگیر میشن 

این قضیه رو جدی بگیرید شما نه تنها پول دادید بلکه سفته هم دادین و مهم تر از اون مدارک خودتون رو دادید نمیدونید چه کارهایی میتونن انجام بدن و..... 

حتما شکایت ثبت کنید هم کلاه سر کس دیگه ای نره و شما از هر اتهامی در امان باشید 

یکم جدی بگیرید