2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست

سلام دوستان ویمینو من واریز کردم الان ۹ روزه رفتم ادرسشون اصلا همچین ادرسی ک گذاشتن وجود نداره گول نخورید اگه باور ندارید برید ادرسشون یه خونه مسکونی ساختمان فرهنگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

من رفتم تو سایت اینماد ازشون شکایت کردم

لطفا شما هم اینکار را انجام بدین که زودتر رسیدگی کنند

جدای از پولی که دادیم خطرناک تر مدارکی است که برای ویمینو آپلود کردین می توانند ازش سو استفاده کنند که خیلی خطرناکه

سلام دوستان ویمینو من واریز کردم الان ۹ روزه رفتم ادرسشون اصلا همچین ادرسی ک گذاشتن وجود نداره گول ن ...

من تو اینماد ازشون شکایت کردم 

ولی تو شبکه‌های اجتماعی هم باید لوشون بدیم چون دیگه کسی گول اینا را نخوره تو این اوضاع بد 

من رفتم تو سایت اینماد ازشون شکایت کردملطفا شما هم اینکار را انجام بدین که زودتر رسیدگی کنندجدای از ...

بعله حتما اینکارو میکنم امروز کاردرستی کردین شماهم کلاهبردارن بخدا من رفتم تا ادرسش اصلا وجود نداره یه ساختمان اسمش فرهنگ ک توش زندگی میکنن 

خدا خیرت بده اطلاع دادیمنم میخواستم وام بگیرم دیدن نه قراردادی می‌بنده ، نه پشتیبانی درست حسابی، اول ...

من هن خواستم ثبت شکایت کنم اما سایت از دسترس خارج شده است.

من هن خواستم ثبت شکایت کنم اما سایت از دسترس خارج شده است.

میتونن از مدارکتون دوباره شرکت دیگه ای بزنن و کلاه برداری کنن 

خدا میدونه این سایت هم به اسم کدوم بنده خدایی ثبت کردن 

شکایت ثبت کنید 

از سایت نشد از داخل خود سایت اینماد ویمینو بزنید میتونید شکایت بزنید 

من تو اینماد ازشون شکایت کردم ولی تو شبکه‌های اجتماعی هم باید لوشون بدیم چون دیگه کسی گول اینا را نخ ...

فقط هر روز شکایتتون رو از همون صفحه پیگیری کنید بعد چند روز نیاز به ارجاع شکایتتون داره، اگر چک نکنید شکایتتون مختومه میشه 

دوستان وام ویمینو کلاهبرداریه 

آدم بی ذاتی بنام علیرضا طالب دعای یک حروم خور و کلاهبرداره 

شماره تماسشم 09025522838

هر کسی ازش کلاهبرداری شده من آدرس ازش دارم یا کسی هست میخواد اقدام کنه شکایت کنه من تمام خرجاشو میدم چون خودم وقت ندارم 

ولی همه ی خرجاشو با من که این آدمه بی وجدانو گیر بیاریم 

کسی بود داخل تهران یا خارج از تهران لطفا پیام بزاره